Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal Effaclar

Diskusia k Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 512 GB čierna

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 512 GB čierna - Mobilný telefón

Diskusia k Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 512 GB čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 512 GB čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 512 GB čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 512 GB čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Prijde mi to jeko nehorazna drzost, rict si o telefon bez mala 40litru a dat tam procesor s grafickym cipem z predchozi generace. Uz jsem mel predobjednano ale tohle fakt ne, hold si musim pockat na dalsi.

Dobry den. Chci se zeptat na samsung note 20/512gb co mate v nabidce jako pouzity. Jaka je na nej zaruka? Chci ho koupit na ICO. A je vraceny,nebo jen rozbaleny? Dekuji za odpoved. Švehla

Poprosim, ta poznamka zanovne - pisete malo pouzivane. Moja otazky zneju: mal to zakaznik, ktory to vratil spat do Alzy? Alebo to bol len vystavny kus? V pripade zakupenia zanovneho kusu, aka je zaruka v pripade fyzickej osoby a pravnickej? Vdaka za odpoved

Podporuje telefon inteligentní řízení nabíjení to znamená jeli možné omezit nabití baterie na třeba 90% a pak telefon nabíjení ukončí dále ne zajímá funguje to i psi bezkontaktním nabíjení

Dobry vecer, chtela bych se zeptat zda v telefonu mohu mit současně 2 sim karty + paměťovou kartu nebo ne? A take bych se rada zeptala jak funguje ta e-sim karta? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda telefon ma moznost odemikani oblicejem? Predem dekuji za odpoved.

Dobrý den můžu se zeptat proč tam máte napsané že v balení je jenom nabíječka přitom ve videích na yt tam mají v balení: Telefon,Jehl u na sim a obal

DObrý deň, v popise máte chybu. Hmotnosť by mala byť "iba" 208 gramov.. nie 214 gramov. Hoci kameň veľký ako kameň (už pri 170+ gramoch je všetko ťažká placka...)

on jako zvládne forza horizon 4

Nechce se mi věřit že to má slot na SD kartu

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií