AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Samsung Galaxy Tab S7 LTE čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab S7 LTE čierny - Tablet

Diskusia k Samsung Galaxy Tab S7 LTE čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Galaxy Tab S7 LTE čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Galaxy Tab S7 LTE čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Galaxy Tab S7 LTE čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

je mi luto samsungu ze lacnejsie modely su horsie 1000e za s7 plus nedam ani keby co bolo to radsej uz prejdem na ipad po tab s6

oproti S6 sa mi S7 nezdá byť pokrokom... iste má novší procák, ale horší TFT displej oproti AMOLEDu na S6, s RAMkou 6GB sú na tom narovnako. S6 je lepší.

Veľká škoda že S7 má len TFT displej, to sa s AMOLEDom nebude dať ani zďaleka porovnať :´(

Dobry den, potrebovala by som poradit mám tento tablet uz tyden som snim spokojena ale stava sa mi pomerne casto ze ked pouzivam tablet na vysku a opriem si o seba tak sa zrazu vypne obrazovka a ked ho chcem znova otvorit tak tlacidlo akoby nefungovalo. Neviem ci to je systemova chyba treba ho reklamovat alebo sa to da niekde nastavit. Casovy rezim na obrazovku mam 30min takze tam problem nevidim . Dakujem za radu

je možno k tab S7 LTE připojit sluchátka?

Dobrý deň, displej je z výroby chránený sklom Gorilla Glass... Je to podľa vás dostatočná ochrana displeja pred príp. škrabancami z dotyku prstom/stylusom, alebo odporúčate na displej nalepiť ešte ochranné sklo/fóliu ?? Vďaka.

Dobrý den, Mám tento tablet ,ale bohužel jsem na dovolené zapomněl nabíječku .Nevím jakou si mám koupit ,prosím o radu.

Dobry den, prosim o info ci je mozne pouzivat npr whatsapp aj na hovor/videohovor a tiez posielanie audio, video suborov aj dokumentov bez pripojenia na kompatibilny telefon? Npr ipad pro toto nedokaze samostatne hoci ma slot na sim kartu, a tiez nejde volat aj posielat smsky...

dobry, je mozne volat a prijimat hovory a posielat sms cez sim kartu s tymto tabletom samostatne bez nutnosti pripojenia telefonu?

Dobrý deň, aká je vlastne uhlopriečka SAMSUNG GALAXY S7 ??? Niekde je udávaná 11 a niekde 12,4 " !!!! Ďakujem

12
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií