AD elektro Star Wars

Diskusia k Samsung micro SDXC 64 GB EVO Plus + SD adaptér

Zobraziť katalóg
Samsung micro SDXC 64 GB EVO Plus + SD adaptér - Pamäťová karta

Diskusia k Samsung micro SDXC 64 GB EVO Plus + SD adaptér

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung micro SDXC 64 GB EVO Plus + SD adaptér, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung micro SDXC 64 GB EVO Plus + SD adaptér ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung micro SDXC 64 GB EVO Plus + SD adaptér vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň,môžem túto kartu použiť na samsung note3?

Dobry den, z akej serie - datum vyroby su 64 GB karty, ktore su aktualne na sklade?

Dobrý den po vložení karty do telefonu nelze formátovat, disk je chráněn proti zápisu. To samé i na PC. Máte nějaké řešení? na PC vyzkoušeno nastavení přes příkazový řádek (nejde formátovat), také vyzkoušeno aji přes editor registru (stále nejde)

Dobrý den, je tato karta vhodná do tabletu Lenovo Tab3 10 Business Slate? Děkuji

jaký je rozdíl mezi kartou SDHC a SDXC

chcel by som sa spýtať či je táto pamätová karta vhodná do telefónu samsung galaxy s5 mini ? Samsung micro SDXC 64GB EVO Plus + SD adaptér

Dobrý den, rád bych se zeptal jestli je Samsung micro SDXC 64GB EVO Plus + SD adaptér kompatibilní se zařízením Huawei Y6 II. Děkuji za odpověď.

Jakou baterii mám použít pro MT Samsung G3815

Dobrý den, bude tato karta fungovat v Tabletu Samsung Galaxy A 10.1 Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je tato karta vhodná pro mobilní telefon Samsung galaxy s5 SM-G900?

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií