On 11.5.2024 (Saturday) it will not be possible to pick up household appliances and bulky goods at the Alza Nitra branch due to an event in the parking lot.
AD květen univerzal Effaclar

Questions and answers: SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX GAMING 24G

Catalogue
SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX GAMING 24G - Graphics Card

Questions and answers: SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX GAMING 24G

This page contains frequently asked questions about SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX GAMING 24G. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX GAMING 24G. They will be answered by our specialists.

32 000 Kč za grafiku co se má prodávat za 1000 USD? To vážně?

Predpokladám, že sa jedná o chybnú várku chladiča, keďže sa už dva krát objavila ako rozbalená. Kto by vracal grafiku ktorá je beznádejne vypredaná, ak nie je vadná. Alza by to mohla skontrolovať a neponúkať ju neustále ľudom.

Dobrý deň, kedy bude táto karta reálne na sklade? Ďakujem za odpoveď

Porovnání s RX 7900 XT variantou na kterou všichni nadávaj jak je k ničemu XTX vs XT rozdíl +13% FPS za +6000 Kč (+16% dražší) a o 50W (15%) víc žere Takže tato grafika je o 16% dražší, žere o 15% víc než XT varianta a dostanete +13% FPS. Když přidáme problémy s teplotama (110°C u XTX verze), kde klesne výkon na úroveň předchozí generace, tak bude lepší možná počkat na nvidia co představí za týden a nebo počkat na partnerské modely.

Zdravím. jedná se o Sapphire kartu nebo AMD reference kartu?

Dobry den , viete aspon priblizny termin naskladnenia a pocet ks? Myslite ze do vianoc by to slo? Ine shopy budu naskladnovat 15.1.2023. Dakujem.

V CR uz bohuzel zadny slusny obchod neexistuje, jinak si nedokazu vysvetlit ty prepaleny ceny!!!!! Tahle referencni karta ma stat 28 tisic, ne 32 tisic!!!! 4 tisice majitely alzy rovnou do kapsy co!!!!

dobry den jake je tdp teto karty?

Dobrý den , je to už opravená karta ??

Koľko krát sa sem váti tá grafická karta kým ju niekto skontroluje či má problémy s chladením? Myslím si že to je presne ten dôvod prečo sa tu stále objavuje.

12
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info