P&G boost P&G boost

Diskusia k SAPPHIRE PULSE Radeon RX 5600 XT 6G

Zobraziť katalóg
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 5600 XT 6G - Grafická karta

Diskusia k SAPPHIRE PULSE Radeon RX 5600 XT 6G

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SAPPHIRE PULSE Radeon RX 5600 XT 6G, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SAPPHIRE PULSE Radeon RX 5600 XT 6G ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SAPPHIRE PULSE Radeon RX 5600 XT 6G vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Je to dobra karta na hry ?

Český test Sapphire PULSE Radeon RX 5600 XT: Odkaz do neznáma Recenze ukazuje výkon karty včetně aktualizovaného BIOSu, který je dostupný na stránkách výrobce. první kusy v obchodech tento update mít nemusí, ale lze je snadno aktualizovat. Nicméně aktualizovaný BIOS speciálně na PULSE RX 5600 XT kartě, dělá opravdu hodně ...

kdy bude tato grafika k dostani

Zdravím, bude ešte niekedy karta dostupná pre smrteľníkov alebo už to rovno všetko posúvate iba priekupníkom a minerskym spoločnostiam. Prípadne dá sa karta rezervovať? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, kedy približne očakávate dostupnosť tejto grafickej karty ? Resp. aj ostatných ? Aktuálna ponuka je veľmi oklieštená...

Dobrý deň, keďže sa táto grafická karta znovu objavila v zozname grafických kariet na vašom webe, očakáva sa, že bude niekedy v blízkej dobe dostupná skladom? Ďakujem.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kdy bude tato grafická karta znovu skladem , předem děkuji za odpověď

Dobrý deň, je nejaká očakávaná dostupnosť tejto karty ? pripadne do konca 2020 ?? ďakujem

Je karta kompatibilní se základovou deskou H310M pro-m2 plus (ms-7c08)?

Dobrí :) chcel by som sa opýtať či mi nebude táto grafika robiť problém pri zakladnej doske GIGABYTE B150M-HD3 DDR3 pretože som si od vvás objednal grafickú kartu rafická karta GAINWARD GeForce RTX 2060 6G Ghost OC a padá mi pri nej systém :)

123...
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií