AD květen univerzal P&G boost

Diskusia k Sava 27,5" DECK 9.0 veľkosť 19"/L

Zobraziť katalóg
Sava 27,5" DECK 9.0 veľkosť 19"/L - Elektrobicykel

Diskusia k Sava 27,5" DECK 9.0 veľkosť 19"/L

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sava 27,5" DECK 9.0 veľkosť 19"/L, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sava 27,5" DECK 9.0 veľkosť 19"/L ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sava 27,5" DECK 9.0 veľkosť 19"/L vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý, v neděli jsem si vyzvedl toto kolo po plném nabití mi svítí na baterii všechny čáry po zapojení ale na displeji svítí pouze jedna čárka a elektromotor nefunguje mohu dostat návod v češtině nebo radu čím to může být?

Dobry den, poprosim vas info o velkosti balenia tovaru, resp. asi nie je poskladany ten bycikel? dakujem za info

dobry den da sa niekde zakupit samostatne nabijacka na tento model deck 9.0 42v 3a?

dobrý den , povedlo se mi u tohoto modelu ( Sava 29" DECK 9.0 s motorem v zadním náboji ) přepsat nastavení . Může mi prosím někdo poradit s nastavením konkrétně s P07: Speed magnetic steel number: range: 1-100; P13: help the magnet plate type set 5, 8, 12 magnetic steel three types. Jsou to hodnoty nastavene výrobcem a vůbec netuším co tam bylo původně . Dík všem

Dobrý den, 25.4 jsem zakoupil toto elektrokolo Sava 27,5" DECK 9.0. po pár kilometrech vytekla přední brzda a přestal fungovat elektromotor a upadla baterie mohu se zeptat na případnou reklamaci nebo jestli je možné tento kus vyměnit jsem opravdu z koupě zklamaný. Děkuji

Je mozne si niekde bicykel vyskusat?

Da sa namontovat detsku cyklosedacku? Ked sa jedna o karbonovy ram. Dakujem

dá se případně dokoupit baterie?, a jestli ho koupím, jak je to se servisem, jsem ze Sokolovska...

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií