AP+ slevy v app AP+ slevy

Diskusia k Screenshield Samsung A520 Galaxy A5 (2017) Tempered Glass protection (full cover)

Zobraziť katalóg
Screenshield Samsung A520 Galaxy A5 (2017) Tempered Glass protection (full cover) - Ochranné sklo

Diskusia k Screenshield Samsung A520 Galaxy A5 (2017) Tempered Glass protection (full cover)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Screenshield Samsung A520 Galaxy A5 (2017) Tempered Glass protection (full cover), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Screenshield Samsung A520 Galaxy A5 (2017) Tempered Glass protection (full cover) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Screenshield Samsung A520 Galaxy A5 (2017) Tempered Glass protection (full cover) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

A prosim pekne jeste mam otazku. Jestli ke sklicko cire? Na obrazku je to velmi matouci,a zda se ze podle dostupnych obrazku ma barevne casti vzdy na koncich? :/ dekuji moc

Dobry den, je toto sklo kompatabilni s originalnimi kryty?

Dobrý den, prosím o informaci ohledně celoživotní záruky na ochranné sklo. Jaké jsou podmínky této záruky? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chci se zeptat zda je toto sklo opravdu přímo pro at 2017 ? Jelikož jsem si včera zakoupil sklo pro model A5 2017 u vodafone... A ejhle ono to bylo podle tvaru home buttonu spíš na s6.. Já vím že mají stejne parametry.. ale jiné home burton a další dvě postranní tlačítka... takže... ? Je to opravdu pro a5 2017?

Dobrý den. Mám dotaz jestli se mi sklo pod vodou neodlepí. Děkuji za odpověď.

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií