AD elektro Star Wars

Diskusia k Sennheiser GSP 550

Zobraziť katalóg
Sennheiser GSP 550 - Herné slúchadlá

Diskusia k Sennheiser GSP 550

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sennheiser GSP 550, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sennheiser GSP 550 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sennheiser GSP 550 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, jsou tato sluchátka skutečně 7.1, nebo jako většina ostatních "čirou náhodou špatně popsané" virtual 7.1

kde je v popise kolto maju decibelov??? pri jednich Senh to je napisane pri druhych zase nie , potom niekde je Hz napisane niekde nie atd, nechapem kto nahadzuje tento popis , ake to moze byt az take tazke prepisat tech.specs stranku z googlu

Dobrý deň, mám už tretí deň tieto slúchadlá doma ale prídu mi príliš ťažké, majú 366g(bez kábla). Môžem očakávať že časom slúchadlá povolia a budú sedieť lepšie a teda budú pohodlnejšie? Napríklad HD650 bolo potrebné nejaký čas používať aby sa hlavový most roztiahol a potom už boli o dosť pohodlnejšie, je toto prípad aj týchto? Narazil som taktiež na model Sennheiser G4ME ONE ktoré by mali byť výrazne ľahšie, ak sa mi tieto zdajú ťažké a trocha menej pohodlné odporúčate mi ich vymeniť?

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií