AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k SIEMENS SR23HW65ME

Zobraziť katalóg
SIEMENS SR23HW65ME - Umývačka riadu

Diskusia k SIEMENS SR23HW65ME

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SIEMENS SR23HW65ME, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SIEMENS SR23HW65ME ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SIEMENS SR23HW65ME vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, Myčka se mi vyfiltrovala jako podstavná myčka, ale v jiném dotazu píšete, že podstavná není. Zároveň v odpovědi na dotaz pletete pojmy podstavná a vestavná. Ano, vestavná jistě není :-D Jak to tedy je? Lze odstranit vrchní deska a myčku zasunout pod pracovní desku??? Je tedy PODSTAVNÁ? Jaká je výška myčky po odstranění vrchní desky?

Dobrý den, jedná se o podstavnou myčku? Lze odstranit horní část a vestavit do kuchyňské linky?

Prosím, akú funkciu plní výmenník tepla /umývačka riadu Siemens SR234W65ME/? Dá sa demontovať vrchná doska? Ďakujem

dobrý den, aké sú prosím doby jednotlivých programov? Dívala som sa do manuálu a nikde nie je popísané, ako dlho jednotlivé programy trvajú. Všade je iba na koľko stupňov programy pracujú. ďakujem za odpoveď, Karin

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií