AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Sony Xperia 1 II čierny

Zobraziť katalóg
Sony Xperia 1 II čierny - Mobilný telefón

Diskusia k Sony Xperia 1 II čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sony Xperia 1 II čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sony Xperia 1 II čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sony Xperia 1 II čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Bude již konečně na této Xperii fungovat Volte bez firmwaru operátora, jako to májí třeba telefony Samsung a nebo to stále bez firmwaru operátora nepůjde. Rád bych tuto odpověď obdržel ověřenou vzhledem k ceně telefonu. Děkuji.

Dobrý den, jedná se o oficiální verzi pro český trh? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, Ještě včera byl k telefonu dárek sluchátka. Bude ještě tento dárek k mobilu nebo se to zrušilo? Nebo je to tím, že není žádný telefon nový a všechny jsou vystaveny/zánovní? Díky

Jaký má displej kontrast? Děkuji.

Jedná se o XQ-AT51 (EU a US verze single SIM) nebo opravdu o dual SIM mezinárodní verzi XQ-AT52?

Dobrý den, kdy budou k dispozoci ochranná skla, prosím?

Why preorder comes with "wh h910n" and not "wf1000xm3" ??? :(

Je telefon Dual SIM nebo jen Single SIM? Spousta obchodu vcetne Alzy uvadi, ze telefon je Dual SIM, ale i na offcialnich strankach Sony je napsano, ze je jen Single SIM. Existuje vic modelu?

Dobrý den, stale platí že k telefonu jsou zdarma sluchatka ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali budou jako dárek sluchátka. Díky za odpověď

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií