Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
MS hokej AD 1. týden květen

Diskusia k SP Connect Bike Bundle Universal Clamp SP ConnectC+

Zobraziť katalóg
SP Connect Bike Bundle Universal Clamp SP ConnectC+ - Držiak na mobil

Diskusia k SP Connect Bike Bundle Universal Clamp SP ConnectC+

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SP Connect Bike Bundle Universal Clamp SP ConnectC+, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SP Connect Bike Bundle Universal Clamp SP ConnectC+ ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SP Connect Bike Bundle Universal Clamp SP ConnectC+ vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Mobil mi po dvoch hodinách jazdenia z držiaka spolu s adaptérom spadol. Následky: prasknutý adaptér a ochranne sklo displeja mobilu. Myslel som, že držiak niečo vydrží - nevydržal, sklamanie.

Dobry den, z obrazku vidim, ze jsou dve verze "zamku", jeden rovny a druhy zahnuty - jsou obe verze kompatibilni? Protoze ted bych chtel koupit klestovy drzak, ale pro novy mobil mozna rovnou cele pouzdro, ale klestovy drzak ma jiny zamek nez pouzdra na telefony. Diky za vysvetleni.

Dobrý den, je mozne telefon s ochranným puzdrom vložiť do držiaka?

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií