MS hokej

Diskusia k STANLEY Termoska na vodu Adventure series 750 ml zelená

Zobraziť katalóg
STANLEY Termoska na vodu Adventure series 750 ml zelená - Termoska

Diskusia k STANLEY Termoska na vodu Adventure series 750 ml zelená

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa STANLEY Termoska na vodu Adventure series 750 ml zelená, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu STANLEY Termoska na vodu Adventure series 750 ml zelená ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k STANLEY Termoska na vodu Adventure series 750 ml zelená vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Oprava mojej pôvodnej recenzie, kde som výrobok vychválil do neba. Dnes mi stojí na stole a rozmýšľam čo s ním. Ona termoska sama je dobrá. Ale čo s tým, keď po 10 dňovom používaní mi začalo vypadávať silikónové tesnenie z toho skrutkovacieho uzáveru? Prvý krát som to našiel v aute pod sedadlom. Druhýkrát v dreze po umývaní. Tretíkrát som to už nenašiel vôbec. Dnes super termoska s doživotnou zárukou stojí na stole bez tesnenia. Ako a čím ho nahradiť? Má to zmysel? Pravdepodobne ani nie, konštrukčne je to asi na figu. To tesnenie tam nemá ako držať, je to len krúžok, ak mierne zmení rozmer, bude vypadávať stále. Tak toto je teda na figu. Čo teraz, páni z Alzy? Pošlem to na reklamáciu, počkám si mesiac, dáko to vyriešite alebo pošlete späť peniaze. Dôvera v značku padla na mínus tisícpäťsto. Ak mi to vrátite, vypadne to znova. Čo potom? Kolotoč reklamácií? Má to zmysel? Asi ani nie.....Palec dole, Stanley.....

Dobrý den, zakoupili jsme termosku Stanley na vodu 750 ml, zelenou. Potřebujeme zakoupit náhradní těsnění na tuto termosku. Můžete nám poradit na koho se obrátit popř. je možnost koupit těsnění u Vás? S termoskou jsme spokojeni. Děkuji.

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií