AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Tempered Glass Protector na Xiaomi Mi 9T

Zobraziť katalóg
Tempered Glass Protector na Xiaomi Mi 9T - Ochranné sklo

Diskusia k Tempered Glass Protector na Xiaomi Mi 9T

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Tempered Glass Protector na Xiaomi Mi 9T, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Tempered Glass Protector na Xiaomi Mi 9T ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Tempered Glass Protector na Xiaomi Mi 9T vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Nalepil jsem uz dost sklicek na to abych si dovlil rict ze tohle stoji uplne za vyliz ... hrany skla nedrzi na displeji takze okolo celeho skla mam dokola bublinu ktera nejde vytlacit (absolutne nechapu), dalsi vec je ze sklo neni az na hranu displeje ... ale oresne tam kde konci ramecky (zklamani, delaji se bezrameckove skla ale az ke hrane displeje) za ty prachy radeji koupim z ciny 20ks a kvalitou vyjde na stejno. Jelikoz jsem spechal protoze jsem si koupil novy tel a pri me nesikovnosti jsem nechtel jen aby se mu neco stalo ...

Dobrý deň, dá sa to použiť aj na Xiaomi Mi 9T Pro?

Je s tímto sklíčkem funkční otisk prstů?

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií