AD elektro Star Wars

Diskusia k TickLess Human - Ultrazvukový odpudzovač kliešťov - oranžový

Zobraziť katalóg
TickLess Human - Ultrazvukový odpudzovač kliešťov - oranžový - Odpudzovač hmyzu

Diskusia k TickLess Human - Ultrazvukový odpudzovač kliešťov - oranžový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa TickLess Human - Ultrazvukový odpudzovač kliešťov - oranžový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu TickLess Human - Ultrazvukový odpudzovač kliešťov - oranžový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k TickLess Human - Ultrazvukový odpudzovač kliešťov - oranžový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Vcera jsem to poprve pouzil a kliste se do me zakouslo v miste kde jsem to mel pripevneny (na kotniku za ponozku). Koupil jsem to v akci vloni, takze uz nemuzu napsat recenzi do recenzi takze: BUD to nefunguje NEBO to funguje a kliste po omameni zcela nahodou spadlo do te prohlubne v ponozce. Tak nevim. Rocne na sobe najdu kolem dvacitky klistat vetsinou jak lezou po me noze nahoru. Prisaty jsem mel naposled predpredloni nebo tak nejak. Takze je mozny ze to to kliste zmatlo a zahryzlo se hned po kontaktu bez lezeni do vyse. Nasel jsen ho az pri vecerni kontrole ve sprse (bylo zakously a prikryty ponozkou). To chodim i bosky a takhle nizko se do me kliste jeste nekouslo. Fakt divny.

dobrý den, dotaz jakje to s výměnou baterie.lze nebo se musí koupit nový odpuzovač? díky za odpověď

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií