MS hokej BOOST JBL

Diskusia k Toyota Super Jeans J34XL

Zobraziť katalóg
Toyota Super Jeans J34XL - Šijací stroj

Diskusia k Toyota Super Jeans J34XL

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Toyota Super Jeans J34XL, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Toyota Super Jeans J34XL ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Toyota Super Jeans J34XL vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň. Zaujímavé, že za predĺženie záruky o rok si uctujete 24,37 eur. Toyota na svojej CZ stránke informuje o predĺženej záruke na dobu 36 mesiacov na všetky šijacie stroje. Vy na tomto profituje, zákazníkovi ZAMLCUJETE dôležité INFORMÁCIE O ZÁRUKE NA TOVAR. SERIÓZNE BY BOLO, keby ste tieto informácie O 36 MESACNEJ záruke zo strany toyota uviedli najneskôr pri kúpe tovaru a nie brat peniaze za niečo, čo toyota opraví v rámci záruky zdarma. Veľmi čudny pristup ALZA.

Píšete, že je vyroben z oceli. Je tedy celokovový, nebo celoplastový a kovový jen vnitřek?

K tomuto výrobku je u inych predajcov štandardne v cene zahrnutá 3 ročná záruka. Prečo alza ponúka len 2 ročnú záruku.

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií