P&G boost AD 1. týden květen

Diskusia k VisionBook 14Wg Plus

Zobraziť katalóg
VisionBook 14Wg Plus - Notebook

Diskusia k VisionBook 14Wg Plus

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa VisionBook 14Wg Plus, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu VisionBook 14Wg Plus ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k VisionBook 14Wg Plus vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, má tento NB lesklý či matný display? Díky.

Dobrý den, po instalaci čistých Win10 se nechytá zvuk, nemáte někdo podobný problém?

Dobry den, je mozne tento notebook v alze objednat spolu aj s vhodnym ssd diskom a s kompletnou instalaciou priamo u vas ?

Zdravim dokaze tento stroj spustit footbal manager 19 nebo treba euro truck 2 potrebuju to na cesty dekuju

utáhne tento notebook GTA San Andreas multiplayer? předem děkuji

Dobrý den, prosím vás, je možné si inštaláciu ssd disku objednat u vás v alze ? Prípadne neporuší sa inštaláciou ssd disku záruka ? Je sd karta na zvýšenie kapacity potrebná za predpokladu že si k ntb dokupim ssd disk a neplánujem na ntb nič ukladat skôr ho iba používat na administratívu a web prehliadanie ?

Má tento model podsvícenou klávesnici? A jaký druh paměťových karet a maximální kapacitu příjímá na rozšíření úložiště?

Prečo k značke umax nepredávate náhradné nabíjacie adaptery? Potrebujem 12V/2,5A pre 14WA PRO, notebook som si zakupil u Vas ale nahradný adapter si musím asi inde :/ Koncovka na adapteri je dost atypicka a nepasuje na neho ziadna univerzalna nabijacka, co som skusal.

Super pc na cesty doporucujem baterka skoro 12hod na internete a na filmy 9hodin aj 22min ssd 2280 do velkosto 2tb da sa doplnit pamat 32gb flash max na fotky pouzivam 512gb super klobuk dole aj lacne notbuky su niekedy lepsie nez tie drahsie

programatorsky dotaz, kdyz vymenim disk za SSD bude mi slusne bezet Eclipse IDE vyvoj v Jave i s Celeronem?

123
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií