AD homeoffice PET

Diskusia k Weber Smokey Joe® Premium, priemer 37 cm, Ivory

Zobraziť katalóg
Weber Smokey Joe® Premium, priemer 37 cm, Ivory - Gril

Diskusia k Weber Smokey Joe® Premium, priemer 37 cm, Ivory

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Weber Smokey Joe® Premium, priemer 37 cm, Ivory, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Weber Smokey Joe® Premium, priemer 37 cm, Ivory ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Weber Smokey Joe® Premium, priemer 37 cm, Ivory vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, zakoupila jsem s gril smokey Joe. To, že v balení chyběla jedna podložka, asi zkousnu a dokoupím novou. Když jsem ale poprvé zajistila gril madlem kvůli přenesení, pod držadlem víka, na které bezpečnostní madlo doléhá, se okamžitě odprýskl kus smaltu cca 2x1,5 cm. Žádnou velkou sílu jsem nevyvíjela, vše šlo hladce bez větší námahy a přesto došlo k odpadnutí vnějšího krémového smaltu. Chci se proto zeptat, zda toto může mít vliv na funkci grilu? Děkuji.

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií