AD elektro AD elektro

Diskusia k WILIT A11C s bezdrôtovou nabíjačkou

Zobraziť katalóg
WILIT A11C s bezdrôtovou nabíjačkou - Budík

Diskusia k WILIT A11C s bezdrôtovou nabíjačkou

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa WILIT A11C s bezdrôtovou nabíjačkou, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu WILIT A11C s bezdrôtovou nabíjačkou ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k WILIT A11C s bezdrôtovou nabíjačkou vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Ako sa dá na budíku nastaviť, v ktoré dní má zvoniť? Pri nastavovaní sa na displeji zobrazí kolónka DAY, ale nedá sa nijak meniť...

Dobrý den. Právě jsem si pořídil tento budík avšak nedokáži ho nastavit na 24h provoz z 12h. A také není možné změnit nastavení dní kdy budík má fungovat. Bohužel návod je hodně slabý a nic z toho neobsahuje. Díky.

Krasny den! Mam tento budik a je skvely. Sle v nastaveni budiku mam day: S-T a nejde to prenastavit, ani v navodu jsem neprisla na to jak. Co s tim? Dekuji! Marianna Vavrikova

je moznost nastavit na radio budik?

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií