AD květen univerzal Effaclar

Diskusia k Winkel SW45

Zobraziť katalóg
Winkel SW45 - Šijací stroj

Diskusia k Winkel SW45

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Winkel SW45, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Winkel SW45 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Winkel SW45 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Mám český návod a stejně není možné podle něho pracovat. Spodní nit nešije. Tak nevím, co s tim mám udělat.

Proč mi nejde vyměnit spodní nítě? člůnek nasadím,vytáhnu nit a stroj nespojuje stehy. Nevím jestli to dělám dobře,protože není k dispozici český překlad.Jestli není k dispozici,tak stroj vracím. Máteli někdo návod jak vyměnit spodní níti tak prosim poraďte. Díky

nedrzi steh a nejde udtzet spodni nit

Nevím, jak mám postupovat, návod není v češtině. Můžete mi ho poslat?

Dobrý den chci se zeptat šicí stroj mi úsilí jen pár stehu pak se zamotala nit když sem to odmotala a znovu podle návodu nastavila tak šicí stroj neudělal žádný steh co s tím mám dělat mám reklamovat ? Děkuji za odpověď Pomikálková

Hmotnost siciho stroje? Dekuji

Mne sa toto iste stalo stroj vobec nespaja nite .dva krat som na tom šila .len tahate od ludi peniaze.co ked ste to o kolko zlacnili ale pre niekoho je aj 30e peniaz.som velmi sklamana a banujem ze skor som si neprecitala tuto poradnu. Velmi zly stroj a vobec ho nedoporucujem .

Jde najdu návod na šicí stroj weasy sw45 v českém jazyce

Dobrý deň, spodná niť sa nám nedá vytiahnuť. Vymenili sme ihlu, dali druhú cievku aj niť a stále nič. Viete nám poradiť?

Tak proč má hodnocení 4,5 když je to takový shit. Prodávají ho asi už dlouho, že je rozvalený skladem ?? spíš rozbaleno zákazníkem po reklamaci. Měli by matovat věci pravými jmény.

12
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií