AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k WowME Senior SOS Band red

Zobraziť katalóg
WowME Senior SOS Band red - SOS Tlačítko

Diskusia k WowME Senior SOS Band red

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa WowME Senior SOS Band red, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu WowME Senior SOS Band red ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k WowME Senior SOS Band red vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

mam v naramku 4G sim kartu od slovak telekomu, ale naramok sa nevie dostat na datovu siet. Skusal som podla prirucky prikaz pw,123456,apn,internet.t-mobile.cz,,,23102# potom som skusal podla navodu telekomu pw,123456,apn,internet,,,23102# ale stale nic, viete poradit co s tym?

Dobrý deň prajem, hodinky sa mi zatiaľ nepodarilo pripojiť na sieť. Ide o sieť O2, skúšala som to cez všetky príkazy. Ako mám prosím postupovať?

V návode sa udáva funkcia: "monitorovanie srdcovej frekvencie a krvného tlaku." Vie niekto poradiť, kde a ako sa dá dostať k týmto údajom?

Dobrý deň, keď som skúšal nastaviť hodinky, tak ma aplikácia pýta registračné číslo/qr kód, ktoré by podľa manuálu mali byť na štítku v balení. V balení sa však nič také nenachádza. Chápem, že ide o jedinečnú vec, pre každý kus, ale je tu nejaká možnosť resetu, alebo obnovenia registračného kódu?

Dobry den. mam hodiny WOWme senior sos band, telefonovanie funguje, data v smartfone funguju. Po zadani prikazu je v odpovednej sms net: OK, dokonca podla datoveho oddelenia Telekom boli na cisle prenesena data. Aplikacia vsak stale uvadza, ze Device je offline. Niekolkokrat restarovane,... Co s tym vieme urobit. Uz to riesim niekolko dni.

Dobrý den, rozumím správně, že abych mohl s tímto náramkem "komunikovat", musí mít on aktivovaná data a já na svém telefonu také? Děkuji za odpověď. Orel

Dobrý den, mám několik dotazů. Za prvé, lze pod tlačítko SOS nastavit více telefonních čísel? Za druhé může mít aplikaci WowME nainstalováno více členů rodiny, kteří na seniora dohlížejí? Za třetí, je potřeba k používání náramku mobilní data? Děkuji Kufová

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií