AD elektro Star Wars

Diskusia k XFX Radeon RX 5700 XT THICC II Ultra 8G

Zobraziť katalóg
XFX Radeon RX 5700 XT THICC II Ultra 8G - Grafická karta

Diskusia k XFX Radeon RX 5700 XT THICC II Ultra 8G

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa XFX Radeon RX 5700 XT THICC II Ultra 8G, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu XFX Radeon RX 5700 XT THICC II Ultra 8G ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k XFX Radeon RX 5700 XT THICC II Ultra 8G vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zdravím, bude se i na tuto kartu vztahovat bonus v podobe kupónu na 2 hry jako tomu je u ostatnich rx karet? Děkuji za odpověď

Dobrý den mám otázku zda ještě budou na skladě

Dobrý deň,aké má teploty v max zaťažení a hot spote táto karta ? Moja má v max cez 80 stupňov a v junction cez 100. Aká bude jej životnosť ? Alebo ju mám vrátiť,ďakujem za odpoveď.

Je tato grafika kompatibilní s MSI MAG Z390 TOMAHAWK ?

Dobrý den, bude tato grafická karta fungovat s motherboardem ASUS Prime X570-P a procesorem AMD RYZEN 5 3600 ? Nebo by byla grafika nějak bržděna? Pokud by nemohla využívat celý výkon, mohli byste mi prosím navrhnout alternativu aby to fungovalo jak by mělo? (tento motherboard jsem vybral kvůli podpoře PCI express 4.0)

Dobrý deň, bude táto karta správne fungovať a využijem jej potenciál naplno s R5 1600X, MSI B350 Gaming Plus a zdrojom VS 650 W ? Ďakujem

Dobry den bude u nás dostupni model Thicc III ?

jaký je rozdíl mezi radeon vr-ready a radeon vr-ready premium

V PC jsem nahrazoval starou RADEON 7700. Karta sice najede ale nejde ji nijak nastavit. I při spouštění AMD setings to zahlasí chybu. když vrátím starou kartu vše funguje normílně. U této karty se ani nerozeběhnou větráky. Čím to může být. Děkuji.

Dobrý deň viete mi povedať či bude na túto grafickú kartu stačiť výkon mojho procesoru ? Mám: Procesor Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz, 3201 MHz, počet jadier: 4, počet logických procesorov: 4

12
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií