AD homeoffice PET

Diskusia k Xiaomi Mi 20 W Wireless Charging Stand

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi 20 W Wireless Charging Stand - Bezdrôtová nabíjačka

Diskusia k Xiaomi Mi 20 W Wireless Charging Stand

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi 20 W Wireless Charging Stand, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi 20 W Wireless Charging Stand ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi 20 W Wireless Charging Stand vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobrý ďeň len sa chcem opýtať či táto nabíjačka bezdrôtovo nabíja mobil Xiaomi Redmi NOTE 9 PRO LTE 128 GB

Dobry den, chci jse informovat aku bezdratovu nabijecku zakupit na telefon Xiaomi 10T lite?A ci podporujr tento telefon rychle nabijení?Vopred dekuji za odpoved.

jde s tim nabit xiomi redmi note 9S??

Dobrý den, chci se zeptat jestli tato nabíječka dokáže nabít xiaomi redmi 10c?

Dobry den, zaujimalo by ma ako dlho trva nabijanie telefonu Xiaomi 12. Pripadne aku bezdrotovu nabijacku by ste k tomuto telefonu doporucili?

Dobry den prosim vas mate bezdratove nabijecky s adapterem (destičkou) usb c ( to je pokud to nepodporuje telefon) dekuji mnohokrat

Dobrý den pardon že píšu ale napsal jsem tam nějaké věci špatně chci se jen zeptat jaká bezdrátová nabíječka je kompatibilní s Xiaomi redmi note 8 T prosím napište odpověď děkuju.??

Dobrý den pardon že píšu ale napsal jsem tam nějaké věci špatně chci se jen zeptat jaká bezdrátová nabíječka je kompatibilní s Xiaomi redmi note 8 T prosím napište odpověď děkuju.😁

Dobrý den můžu dostat řadu s jakou bezdrátovou nabíječku je kompatibilní Xiaomi redmi note 8 T prosím přepište mi.

Zdravim, je tato nabíječka komatibylní s galaxy s22 ultra, mám a nabíjí pomalu

123...
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií