Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskusia k Xiaomi Mi 9 LTE 128 GB čierny

Xiaomi Mi 9 LTE 128 GB čierny - Mobilný telefón

Diskusia k Xiaomi Mi 9 LTE 128 GB čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi 9 LTE 128 GB čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi 9 LTE 128 GB čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi 9 LTE 128 GB čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Nemecká Alza má pri 6/128 verzii cenu 499€, rovnakú cenu majú velké nemecké obchody MediaMarkt a Saturn. Aj Rakúska Alza má 499€. Chcem sa spýtať prečo robíte zo Slovákov blbcov, alebo či sa vám zdá že sme bohatší ako Nemci a Rakúšania.

Dobrý den. Na Alza.de se telefon prodává o 40 euro levněji než u nás a na Slovensku, mohl bych vědět v čem je telefon jiný?

Dobrý den, budete nabízet i verzi Xiaomi Mi9 SE ??

Na ceste > 5 ks Očakávame 30.4.2019 > 5ks Píše vyššie. Som zvedavý, či to tak naozaj bude v prípade 128GB verzie čierna :D ale vyzerá to tak, že má alza zatiaľ super cenu. Ušetriť a dá tak, že vložíte všetky tri kupóny NAJ25 NAJ10 a NAJ5 - zľava 40€ plus ZAPLATENEONLINE - dá dopravu zdarma. Skúste :)

Podporuje telefón aj VoLTE a VoWiFi? A ak áno/nie, v Telekom alebo Orange bude fungovať aspoň VoLTE?

Rád bych zapaloval otázku jestli bude k dostání i SE verze a pokud ne tak jestli nevíte kde by se dala sehnat?

Tak jak to tedy je s tím černým? kolikrát už byl zase odložený? A to mě na infolince 30tého ujišťovali že 1.5 bude k dispozici dnes 2.5 mi přijde mail že 8.5? tak kdy to nakonec bude? v Červnu?

Dobrý deň, rád by som sa spýtal, telefón je dodávaný s lokalizovanou ROM verziou, aká je napr. na MIUIOS.cz? A s odomknutým bootloaderom? Alebo je tam nejaká medzinárodná ROM, alebo iba tá základná (s tromi jazykmi: angličtina, čínština zjednodušená a klasická)?

Dobrý den, budete nabízet i verzi Transparent edition 12/256gb ?

Watt je jednotka rychlosti?

123...
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií