Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k Xiaomi Mi 9 LTE 64 GB čierny

Xiaomi Mi 9 LTE 64 GB čierny - Mobilný telefón

Diskusia k Xiaomi Mi 9 LTE 64 GB čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi 9 LTE 64 GB čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi 9 LTE 64 GB čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi 9 LTE 64 GB čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, budete nabízet i verzi Xiaomi Mi9 SE ??

Rád bych zapaloval otázku jestli bude k dostání i SE verze a pokud ne tak jestli nevíte kde by se dala sehnat?

Does "The product is localised for CZ" means that the language is Czech or that it can only be used in Czech Republic?

Ma aj reverzné nabíjanie?

Dobrý den, kdy bude opět k dispozici 128gb varianta?

Ja som kúpil včera v Agem Computers 6/128GB čiernu za 505€. Pôvodne som chcel modrú, ale tá sa z úhlov odleskovala do fialova čo sa mi nepáčilo. Stále majú skladom. Je super. Minimálne rámiky, čítačka v displeji ma prekvapila rýchlosťou a presnosťou. Je totálne svižný. Akurát sa dosť patlá vzadu, ale vyrieši to obal. Doporučujem za tú cenu, aj keď mu čoskoro príde konkurencia Asus Zenfone 6. Prajem pevné nervy pri tom vašom dlhom čakaní v predraženej Alze.

NFC platby, má někdo problém s placením z tohoto telefonu přes google pay? NFC zapnuto, karta spárovaná, banka povolena (na jiném telefonu funguje) nastavení baterie tak aby GooglePay nevypinal, před platbou odemknut telefon otiskem. Po přiložení k terminálu ..nic. pro ověření přiložení karty k telefonu - reaguje.

Dobrý den, jak je to se skladovou dostupností? Firma mi objednala 16.4. telefon vč. náramku, budeme v první várce nebo se to kompletně posunulo dle nového stavu o 4 dny? Děkuji

Ja som kupil pred mesiacom, obrovska spokojnost, akurat ma telefon jednu vadu, nefunguje mu 4G. Bohuzial ho budem musiet dat na reklamaciu. A skusil som vsetko, vymena simky, simka od ineho operatora, vsetky v inych telefonoch bez problemov 4G nasli, v mojom nie. Aj v nastaveniach pri zvolenom LTE ani simkartu nenajde, az pri prepnuti na WCDMA iba H+, pri manualnej volbe siete a preferencii na 4G, registruje iba H+. Prevdepodobne vada hardwaru...

Prosím vás, to myslíte vážne s tým dodaním? Ja chápem že to je možno chyba aj dodávateľa, ale čakala by som, že taká firma ako Alza vie zatlačiť na dodávateľa aby tovar dodal čo najskôr. Pri fialovej verzii v eshope píšete, že očakávate v máji, no na mail mi prišiel očakávaný dátum 1.6. Je to absolútna neserióznosť z vašej strany. Neustále posúvanie dátumu dodania. Už to nikoho nebaví a zákazníci, ktorí na telefón čakajú už mesiac, či dva majú nervy s prepáčením v zadku! Neočakávam reakciu z vašej strany, nakoľko k úprimným a nie zrovna pozitívnym komentárom sa z pravidla nevyjadrujete.

123...
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií