AD elektro

Diskusia k Xiaomi Mi Home Security Camera 360°

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Home Security Camera 360° - IP kamera

Diskusia k Xiaomi Mi Home Security Camera 360°

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi Home Security Camera 360°, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi Home Security Camera 360° ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi Home Security Camera 360° vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Kam je potřeba kameru zapojit? Na fotce z ní nevede žádný kabel. Potřebuji ji dát na balkon kde nemám elektřinu, je napájena baterií, nebo jak? Wifi mi na balkoně funguje. Díky moc.

Dokáže tato kamera posílat záznam na můj mail? Dokáže nějaká jiná kamera posílat záznam na můj mail? Jak dlouho tato kamera vydrží nahrávat?

Aky softver sa ku kamere dodava? Idealne link alebo screenshoty, dakujem.

Dá sa v kamere nastaviť aby nahrávala dokiaľ je pohyb a nie len 10 sekund a potom zase až po určitom čase (3-9min)

Nejde mi nainštalovať nemá qr kód asi funkčný kde ho nájdem opäť?

Dobrý den mám dotaz jak jinak. Jde kamera spárovat s více telefony, abysme mohly kameru ovladat a sledovat, co se dějě ze dvou telefonu?

Dobrý deň. Prosím vás nahráva kamera aj zvuk alebo len video? A dá sa nastaviť tak aby bola nasmerovana len na jedno miesto alebo sa nejako sama automaticky otáča? Ďakujem

DD, dá se kamera připojit najednou ke 2 různých mobilním telefonům? Pokud ano, funguje poté na obou live stream? Děkuji

Dd, je možné mít kameru připojenou na 2 různé mobilní telefony? Pokud ano, dá se poté na obou sledovat libe stream? Děkuji

Dobrý den,mám kameru přidělanou na stropě.Lze nějak otočit obraz?Nikde jsem to nenašel 😔 Předem díky za odpověď.

123...
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií