AD květen univerzal Effaclar

Diskusia k Xiaomi Mi Power Bank 10000 mAh Pro Quick Charge Grey

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Power Bank 10000 mAh Pro Quick Charge Grey - Powerbank

Diskusia k Xiaomi Mi Power Bank 10000 mAh Pro Quick Charge Grey

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi Power Bank 10000 mAh Pro Quick Charge Grey, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi Power Bank 10000 mAh Pro Quick Charge Grey ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi Power Bank 10000 mAh Pro Quick Charge Grey vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, dnes jsem si koupil tuto powerbanku - jak prosím zapnu bezdrátové dobíjení? V návodu o tom nic, na webu taky nic (Odkaz do neznáma - co teda s tím?

Jste si Alzo jistí, že powerbanka má cívku a obvody pro bezdrátové Qi? Ve vlastnostech máte Qi zatržené...

Podporuje tento produkt rychle nabijane pre Huawei p10? dakujem za odpoved

Dobrý deň, je možne na nabíjanie z power-banky využívať súčasne oba porty?

Dobrý deň prajem, zakúpila som si pred časom Xiaomi Redmi note 7 a dostala som poukážku na 20€, ale nejde mi uplatniť na powerbank, prečo? Podľa mojich dotazov v predajni by to malo byť bez problémov a dva týždne už ubehli. ďakujem

Dobrý den, dnes jsem si koupil tuto powerbanku - jak prosím zapnu bezdrátové dobíjení? V návodu o tom nic, na webu taky nic (Odkaz do neznáma - co teda s tím?

dobrý den rád bych se zeptal zda quick charge funguje jak směrem do power banky tak z ní ven (nabíjení power banky tak nabíjení zařízení z power banky)

Zdravím, mám dvě otázky. Za prvé, dá se touto power bankou nabíjet telefeon i přes kabel s micro usb? A za druhé je nějaký kabel (micro usb/usb-c) sučástí balení? (Telefon, který chci nabíjet samozřejmě micro usb má).

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií