AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White - Robotický vysávač

Diskusia k Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobrý den, dá se mop vícekrát použít ? je pratelný ? děkuji za odpověď .Richard

Mám otázku dasa pripojit aj do Google Home

Dobry den chcem sa spytat starsie modely ponukali v aplikaci moznost kontrolovat svav opotrebovania kefy a plnosti zasobnika na smeti...v tomto modely v aplikacii som to nenasiel... viete mi povedat ci pride notifikacna sms alebo ma to inak upozorni?Dakujem za odpoved

Dobry den, prosim opravte si rozmery vysky tohto zariadenia. Myslim, ze urcite nema 94,5cm na vysku. Dakujem

Dobrý den, jak vysoké prahy zvládne vysavač spolehlivě přejet? Máme v bytě celkem vyšší prahy a byl bych nerad, kdyby se chudák někde sekl. Děkuji Vám.

dobrý den, lze do vody na vytíraní přidat i čisticí prostředek na podlahu?

Dobry den.Po vypadku siete mi nejde sparovat vysavac s aplikaciou. Uz aj predtym nepracoval podla zadanej poziadavky z aplikacie mobilu.Router, mobil aj vysavac sme restartovali a stale nic.Dakujem

Dobrý deň, chcel by som Vás poprosiť o radu. Zakúpili sme si vysávač na Vianoce, zhruba 2 mesiace fungoval úplne v poriadku a teraz posledné 2 týždne sú s ním samé problémy. Keď sme zadali hocijaký proces, tak začal robiť a hneď po začatí procesu sa len pootáča pár krát okolo nabíjacej stanice a povie že je hotovo a vráti sa späť na nabíjanie. Poprípade začne upratovať izbu, prejde len snáď 10 metrov a znova povie že je hotovo a vracia sa späť na stanicu. Skúšal som snáď už všetko čo som našiel na internete, obnovenie výrobných nastavení, celkovo ho znova vymazať a pripojiť ako nové zariadenie a bohužiaľ nič nepomohlo. Jediná rozumná možnosť mi už snáď príde len reklamácia, no predtým som sa chcel ešte skúsiť poradiť s Vami. Ďakujem za skorú odpoveď a želám pekný deň.

Dobrý deň, chcem sa opýtať či viem pridať miestnosť do už existujúcej mapy alebo si musí vysávač načítať odznova celý dom. Ďakujem

Hci mokré čištění plovoucí podlahy. Na mokro jí stírám mopem. Umí to i tenhle ? Píše to na mokro prý umí ? Má to silný výkon ? Tlačí to a setře to pořádně drhne pořádně? Aby to nebla slabá...slabá věc ? Je to silné dře to ?

123...
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií