Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dózy na potraviny

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Kusové
(564)
Súpravy
(160)
Tvar
Obdĺžniková
(360)
Štvorcová
(101)
Okrúhla
(208)
Oválna
(42)
Celkový objem
0,05 l
40 l
-
Materiál dózy
Plast
(424)
Sklo
(214)
Kov
(56)
Smalt
(1)
Keramika
(12)
Porcelán
(8)
Silikón
(2)
Vhodná do
Mikrovlnnej rúry
(356)
Umývačky
(585)
Mrazničky
(361)
Rúry
(59)
Chladničky
(163)
Počet kusov
1 ks
14 ks
-
Najnovšie objednávky

Dózy na potraviny nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. Nielenže uľahčujú prepravu potravín, ale aj ich dlhšie uchovávajú čerstvé a zaisťujú jednoduchšie skladovanie. Správne uchovávanie potravín v dózach môže predĺžiť dobu trvanlivosti potravín a znížiť plytvanie jedlom. Pri výbere sa zamerajte na niekoľko parametrov, ako je materiál, tesnenie, veko alebo objem. Aké dózy na potraviny patria medzi najlepšie? Čítajte ďalej.

Pokračovať

Dózy na potraviny sú súčasťou každej modernej domácnosti

Dózy na potraviny sú multifunkčnými pomocníkmi v kuchyni. Zvládnu totiž hneď niekoľko úloh, a tak čoskoro zistíte, že tých dobrých nikdy nie je dostatok. Aké sú ich najväčšie výhody?

  • Predlžujú čerstvosť a životnosť potravín.
  • Umožňujú jednoduchšiu prepravu jedla.
  • Uskladníte v nich jedlo v chladničke aj mrazničke.
  • Veľký výber veľkostí, materiálov a tvarov.
  • Ideálne sú aj plastové dózy do kuchyne proti moliam.

Na čo chcete dózy na jedlo využívať?

Skôr než sa vrhnete na výber správnej dózy na jedlo, ujasnite si, na čo ju chcete využívať. Zháňate kovové, sklenené alebo plastové nádoby na potraviny do mrazničky? Dajte si pozor na to, aby mali znak snehovej vločky. Pokiaľ hľadáte dózy na prenášanie, potom sú k dispozícii najčastejšie nerezové alebo plastové delené potravinové dózy. Ak chcete skladovať teplé jedlo, potom sa vám budú hodiť termoboxy alebo obedáre. Do chladničky, umývačky a mikrovlnky sa potom hodí väčšina nádob na potraviny.

Chcete kovové, sklenené alebo plastové dózy na potraviny?

Pred výberom vhodného materiálu by ste sa mali rozhodnúť, na čo budú kuchynské dózy na potraviny slúžiť. Na niečo iné sa totiž hodia plastové nádoby na jedlo a na iné zase tie sklenené. V čom sa jednotlivé materiály líšia?

Plastové dózy na potraviny

Plastové dózy na potraviny patria stále medzi najobľúbenejšie, pretože majú široké spektrum využitia. Je však nutné vyberať modely s kvalitným tesnením a uzatváraním. Veľkým plusom je, ak sú bez BPA (chemická látka, ktorá negatívne ovplyvňuje zdravie človeka). Určite oceníte, že sa plastové nádoby na skladovanie potravín hodia do chladničky, mrazničky, ale aj mikrovlnky. Nevýhodou je, že sú náchylné na poškodenie.

  • Sú ľahké a dajú sa skladať na seba.
  • K dispozícii sú v mnohých tvaroch a veľkostiach.
  • Majú najširšie spektrum využitia.
  • Plastové dózy sú cenovo dostupné.
  • Veko majú väčšinou tiež plastové.
  • Plastové dózy na jedlo nie sú vhodné do rúry.
  • Plastová nádoba na potraviny nemá dlhú životnosť.

Existujú aj jednorazové plastové dózy na skladovanie potravín, ktoré sú ideálne na predaj jedál alebo výrobkov.

Sklenené dózy na potraviny

Sklenené dózy na potraviny majú najväčšiu výhodu v tom, že sa v nich dá piecť (ak sú vyrobené zo žiaruvzdorného skla). Na rozdiel od pekáča potom hotový koláč, mäso alebo napríklad cestoviny stačí len zavrieť viečkom a vziať kamkoľvek so sebou. Samozrejmosťou je, že sa hodia sklenené dózy na potraviny do chladničky aj mikrovlnky.

  • Možnosť zapekania rôznych jedál v rúre.
  • Stačí preniesť alebo rovno uskladniť.
  • Jednoduché umývanie v umývačke bez poškodenia.
  • Sklenená dóza na potraviny má dlhšiu životnosť.
  • Veko býva sklenené, ale aj plastové.
  • Majú vyššiu hmotnosť ako plastové dózy do kuchyne.
  • Pozor na plastové veká (nemôžu do rúry).

Dóza na potraviny z Tritanu

Dóza na potraviny z Tritanu je pomerne novinkou. Tento materiál má množstvo výhod – neobsahuje BPA, je priehľadný, ľahký a maximálne odolný (dokonca odolá teplotám až do 90 °C). Neobsahuje žiadny zápach a tiež pachy nepohlcuje, takže v týchto dózach môžete bez obáv uskladniť čokoľvek, čo vám len napadne.

  • Dózy na potraviny z tohto materiálu sú ľahké a ľahko sa udržiavajú.
  • Neovplyvňujú chuť ani vôňu jedla.
  • Disponujú vákuovým uzatváraním.
  • Je ich možné zakúpiť aj v sade.
  • Veko mávajú z rovnakého materiálu.
  • Sú o niečo drahšie ako ostatné nádoby na potraviny.
  • Zatiaľ ich nie je ešte toľko na výber.

i

Sklenené alebo plastové dózy na jedlo vás nelákajú? Skúste tie keramické

V ponuke nájdete aj keramické dózy na jedlo, ktoré sa však používajú najmä ako maselničky či cukorničky, pri nádobách na potraviny sa s nimi príliš nestretnete vďaka ich hmotnosti, údržbe a krehkosti.

Nerezová dóza na potraviny

Nerezová dóza na potraviny začína byť obľúbená a niet divu, má totiž množstvo výhod. Je odolná voči zmenám teplôt, čo znamená, že znesie vysoké aj nízke teploty, a tak sa používa aj v profesionálnych kuchyniach. Nehrdzavejúca oceľ je navyše netoxický a odolný materiál, ktorý neinteraguje s potravinami.

  • Je ľahká, a teda vhodná na cestovanie.
  • Možno v nej zapekať aj mraziť.
  • Môžete ju ľahko umývať v umývačke riadu.
  • Má veľmi dlhú životnosť.
  • Veko býva nerezové aj plastové.
  • Obstarávacia cena je o niečo vyššia.
  • Nie je vhodná do mikrovlnnej rúry.

Plastové dózy na potraviny
Plastová dóza na potraviny

Nerezové dózy na potraviny
Nerezová dóza na jedlo

Dóza na potraviny sklo
Sklenená dóza na potraviny

Akými dvoma spôsobmi sa uzatvára dóza na potraviny?

Dôležitým parametrom pri výbere je uzatváranie dózy na potraviny, pretože ovplyvňuje to, ako dlho vydržia potraviny čerstvé. Ak totiž dôjde k neutesneniu, dostane sa do nádoby na potraviny vzduch a jedlo vo vnútri sa rýchlejšie pokazí. Najčastejšie sa stretnete s dvoma typmi:

Dóza na potraviny s nacvakávacím plastovým viečkom

Dóza na potraviny s nacvakávacím plastovým viečkom patrí medzi najlacnejšie, pretože plne netesní a tekuté jedlá z nej môžu vytiecť. Ide väčšinou o plastové dózy na potraviny – do mikrovlnky alebo chladničky ich však môžete dať.

Sklenená, nerezová a plastová dóza na potraviny so silikónovým tesnením

Dóza na potraviny so systémom s klipmi so silikónovým tesnením je oveľa spoľahlivejšia a udrží vo vnútri akékoľvek jedlo. Je ideálna na prenášanie rôznych potravín, navyše zaručuje oveľa dlhšiu životnosť a odolnosť. Patrí sem sklenená, nerezová aj plastová dóza na potraviny.

S uzatváraním súvisí aj tesnenie sklenenej, nerezovej alebo plastovej nádoby na potraviny

Práve systém s klipmi so silikónovým tesnením môže mať dva typy tesnení vo veku.

  • Pevne vlisované tesnenie je také, v ktorom sa nedržia zvyšky jedla, čím sa netvoria baktérie. Potravinové dózy s týmto tesnením sú drahšie, ale na druhú stranu oveľa hygienickejšie a nepriepustnejšie ako obyčajné.
  • Vložené tesnenie má okolo seba medzery, takže sa môže stať, že sa tam bude usadzovať jedlo a tvoriť baktérie. V týchto nádobách sa neodporúča uchovávať jedlo pre deti, pretože je náchylnejšie na pokazenie.

Vákuové dózy na potraviny predlžujú čerstvosť potravín

Vákuové dózy na potraviny majú väčšinou plastovú alebo sklenenú základňu s vákuovým uzáverom. Sú najlepším riešením, pokiaľ ide o tesnenie. Potraviny vo vnútri sú totiž úplne bez prístupu vzduchu, čo znamená predĺženie čerstvosti a trvanlivosti jedla. Môžete ich použiť na čokoľvek od zvyškov po obede cez sušienky, kávu či čaj až po salámy a syry. Jedlo vnútri nenavlhne a zachováva si svoju arómu.


Vákuové dózy na potraviny

Praktické sklenené a vákuové potravinové dózy s vysokou odolnosťou a z kvalitných materiálov zoženiete v našej kategórii Dózy na potraviny Siguro.

Sklenené, nerezové aj plastové dózy na potraviny sú k dispozícii v mnohých vyhotoveniach

Ďalšími dôležitými kritériami sú objem a tvar, a to bez ohľadu na to, či si zvolíte sklenené, nerezové alebo plastové dózy na potraviny.

Objem sklenenej, nerezovej alebo plastovej dózy na jedlo

Objem malej plastovej dózy na jedlo môže byť len 0,15 l, tie najväčšie potom mávajú aj 40 l. Každá dóza na potraviny sa hodí na niečo iné, a tak je dobré mať v zásobe hneď niekoľko kusov, aby ste mohli uskladniť všetky požadované suroviny. Stredná veľkosť sa hodí na obedy do krabičky.

Tvar sklenenej, nerezovej alebo plastovej nádoby na potraviny

Tvar môžu mať sklenené, nerezové či plastové nádoby na potraviny hranatý (štvorec, obdĺžnik) alebo okrúhly. Žiadne veľké experimenty tu nečakajte, ide o osvedčené tvary, ktoré sú najvhodnejšie na skladovanie potravín. Atypické tvary by sa veľmi ťažko udržiavali a skladovali.

Dóza na potraviny okrúhla
Okrúhla dóza na potraviny

Štvorcová plastová dóza na jedlo
Štvorcová plastová dóza na jedlo

Obdĺžníková plastová dóza na potraviny
Obdĺžniková plastová dóza na potraviny

i

Máte záujem o rôzne objemné dózy na potraviny? Sada je skvelým riešením

Ak chcete mať k dispozícii niekoľko dóz, zaobstarajte si dózy na potraviny v sade. Tá obsahuje niekoľko kusov buď s rôznymi veľkosťami, alebo v rovnakej. V súprave si môžete vybrať ako sklenené a nerezové, tak aj plastové dózy do kuchyne s vekom.

Dózy na potraviny môžu mať aj niekoľko špeciálnych vlastností

Okrem svojej primárnej funkcie uskladnenia potravín môžu mať dózy na potraviny aj ďalšie špeciálne vlastnosti.

  • Špeciálny ventil na ohrev v mikrovlnnej rúre stačí len otvoriť a jedlo sa ohreje až 9-krát rýchlejšie. Tento spôsob je vhodný predovšetkým vtedy, keď používate sklenené alebo plastové potravinové dózy najmä na ohrievanie obeda, napríklad v práci alebo v škole.
  • Stohovateľné sklenené, nerezové aj plastové dózy na uskladnenie potravín vám ušetria miesto v chladničke, mrazničke aj v komore. Je lepšie mať nádoby na potraviny krásne naskladané na sebe, než ich mať rozhádzané všade po zásuvke a neustále ich v prípade potreby hľadať.
  • Certifikát zaručí absenciu chemikálií (označenie: vhodné pre deti, certifikát kvality a bez BPA). Takéto sklenené, nerezové či plastové dózy na jedlo môžete bez obáv dávať aj deťom do školy na desiatu alebo na obedy.

Hľadáte lacné dózy na potraviny? Bazár alebo výpredaj ponúka skvosty za zlomok ceny. Pokiaľ vás zaujímajú skôr názory a skúsenosti ostatných zákazníkov, prečítajte si, čo hovoria na sklenené, nerezové alebo plastové dózy recenzie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Dózy na potraviny – 3× obdĺžniková dóza, z vysoko odolnej a zdravotne nezávadnej nerezovej ocele, možno používať ako zapekacie misky (bez veka), odolné do 400 ° C, materiál neabsorbuje pachy ani farby, vzduchotesné plastové veko so silikónovým tesnením, vhodné na použitie v mrazničke, bez veka v rúre, možnosť umývania v umývačke riadu, objem 800, 1200 a 1780 ml, rozmery 7 × 17 × 13, 7 × 20 × 15 a 8 × 22 × 16,5 cm
23,90 €

2.
Sada misiek – z borosilikátového skla, odolné teplotám -40 až +400 °C, sklo neabsorbuje pachy ani farby, vhodné do mrazničky, rúry aj mikrovlnné rúry, možno umývať v umývačke riadu, objem 750ml, 1500ml a 2500ml, horný priemer 14,9cm, 18,9cm a 23cm, priemer dna 7cm, 9cm a 13cm, výška 7,5cm, 9,5cm a 10,1cm, hmotnosť 460g, 700g a 1250g
17,90 €

3.
Misa – z borosilikátového skla, odolná proti teplotám -40 až +400 °C, sklo neabsorbuje pachy ani farby, vhodná do mrazničky, rúry aj mikrovlnnej rúry, možno ju umývať v umývačke riadu, objem 1000 ml, horný priemer 17 cm, priemer dna 8,5 cm, výška 9 cm, hmotnosť 580 g
5,20 €

Ďalšie najpredávanejšie
733 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
Siguro Sada dóz na potraviny Steel Seal, 0,8 l + 1,2 l + 1,78 l, 3 kusy - Dózy na potraviny Varianty
4,9
Siguro Sada dóz na potraviny Steel Seal, 0,8 l + 1,2 l + 1,78 l, 3 kusy
Dózy na potraviny – 3× obdĺžniková dóza, z vysoko odolnej a zdravotne nezávadnej nerezovej ocele, možno používať ako zapekacie misky (bez veka), odolné do 400 ° C, materiál neabsorbuje pachy ani farby, vzduchotesné plastové veko so silikónovým tesnením, vhodné na použitie v mrazničke, bez veka v rúre, možnosť umývania v umývačke riadu, objem 800, 1200 a 1780 ml, rozmery 7 × 17 × 13, 7 × 20 × 15 a 8 × 22 × 16,5 cm
Super cena
23,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_FO_S238SU
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,9 14×
Dóza sklo CLIP patent 3,4 l IRMA
Dóza – sklenená, okrúhla, tesniaca, veko s klipmi, materiál veka sklo, vhodná do umývačky, objem 3,4 l, rozmery 22,5 × 16 × 16 cm (V׊×H), v balení veko
Cenová bomba
9,40 € Ušetríte 1,59 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIDO605
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,9 263×
Tefal Dózy 3 ks: 0.55 l/1.0 l/2.3 l MASTER SEAL FRESH obdĺžnikové
Dózy na potraviny – materiál dózy plast, obdĺžniková, tesniaca, veko s klipmi, materiál veka plast, vhodná do mikrovlnnej rúry, umývačky a mrazničky, 3 dózy
18,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFE088
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,9 263×
Tefal Dózy 5 ks: MASTER SEAL FRESH obdĺžnikové
Dózy na potraviny – materiál dózy plast, obdĺžniková, tesniaca, veko s klipmi, materiál veka plast, vhodná do mikrovlnnej rúry, umývačky a mrazničky, 5 dóz
29,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFE089
4,8 10×
Lock & Lock Dóza na potraviny Lock- súprava 11 ks
Dózy na potraviny – materiál dózy plast, obdĺžniková a okrúhla, tesniaca, veko s klipmi, materiál veka plast, vhodná do mikrovlnnej rúry, umývačky a mrazničky, 11 dóz
40,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LOLO134
4,5 24×
Dávkovač medu sklo/UH
Dóza – sklenená, oválna, s rukoväťou, materiál veka plast, objem 0,25 l, rozmery 15 × 8 × 8 cm (V׊×H), v balení veko a ručná pumpa
Zľavnené -7 %
12,90 € 13,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIDO052
4,9 20×
TESCOMA Súprava dóz FRESHBOX 5 ks, obdĺžniková
Dózy na potraviny – materiál dózy plast, obdĺžniková, tesniaca, veko s klipmi, materiál veka plast, vhodná do mikrovlnnej rúry, umývačky, mrazničky a chladničky, 5 dóz
Zľavnené -5 %
17,90 € 18,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESDP003
STATUS 5-dielna súprava vákuových boxov Green - Vákuovačka Varianty
4,6 75×
STATUS 5-dielna súprava vákuových boxov Green
Vákuovačka – na potraviny, ručná, dóza súčasťou balenia
54,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: STAC009
4,0 19×
Dóza sklo patent BELA srdce 1 l
Dóza – sklenená, okrúhla, tesniaca, veko s klipmi, materiál veka sklo, objem 1 l, rozmery 17 × 11 × 11 cm (V׊×H), v balení veko
Cenová bomba
4,99 € Ušetríte 1 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIDO430
4,9 277×
Tefal Dóza 2,3 l MASTER SEAL FRESH obdĺžniková
Dóza – materiál plast, objem 2.3l, silikónové tesnenie, vhodná do mikrovlnnej rúry, vhodná do umývačky, vhodná do mrazničky, viečko s gumovým tesnením, 100% tesniace, 100% hygienické, bez obsahu BPA, rozmery: 22.5×16.3×9.9cm, 1ks
Super cena
9,89 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFE080
4,7 19×
Lamart LT6025 súprava dóz 3 ks
Dózy na potraviny – materiál dózy sklo, okrúhla, nasadzovacie veko, materiál veka kov, vhodná do umývačky, 3 dózy
14,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LAMSD157
4,9 277×
Tefal Dóza 1,0 l MASTER SEAL FRESH obdĺžniková
Dóza – materiál plast, objem 1l, silikónové tesnenie, vhodná do mikrovlnnej rúry, vhodná do umývačky, vhodná do mrazničky, viečko s gumovým tesnením, 100% tesniace, 100% hygienické, bez obsahu BPA, rozmery: 19.5×13.5×7cm, 1ks
5,89 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFE076
4,9 72×
TESCOMA Zdravá dóza do chladničky PURITY, maselnička 891830.00
Maselnička – materiál plast, biela a transparentná farba, vhodná do chladničky a vhodná do umývačky, rozmery 7 × 15 × 11 cm (V׊×H)
10,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESPS005
4,9 277×
Tefal Dóza 3,7 l MASTER SEAL FRESH obdĺžniková
Dóza – materiál plast, objem 3.7l, silikónové tesnenie, vhodná do mikrovlnnej rúry, vhodná do umývačky, vhodná do mrazničky, viečko s gumovým tesnením, 100% tesniace, 100% hygienické, bez obsahu BPA, rozmery: 26.5×19.5×11cm, 1ks
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFE081
4,9 277×
Tefal Dóza 1,2 l MASTER SEAL FRESH obdĺžniková
Dóza – materiál plast, objem 1.2l, silikónové tesnenie, vhodná do mikrovlnnej rúry, vhodná do umývačky, vhodná do mrazničky, viečko s gumovým tesnením, 100% tesniace, 100% hygienické, bez obsahu BPA, rozmery: 22.5×16.3×5.8cm, 1ks
7,99 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFE078
4,6 43×
TESCOMA Zdravé dózy do mrazničky PURITY 0.5 l, 3ks
Dózy na potraviny – materiál dózy plast, obdĺžniková, tesniaca, nasadzovacie veko, materiál veka plast, vhodná do mikrovlnnej rúry, umývačky, mrazničky a chladničky, 3 dózy
9,40 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESDP014
4,9 277×
Tefal Dóza 0,55 l MASTER SEAL FRESH obdĺžniková
Dóza – materiál plast, objem 0.55l, silikónové tesnenie, vhodná do mikrovlnnej rúry, vhodná do umývačky, vhodná do mrazničky, viečko s gumovým tesnením, 100% tesniace, 100% hygienické, bez obsahu BPA, rozmery: 16.3×11.3×5.8cm, 1ks
4,99 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFE074
4,5 22×
Dóza sklo s vrchnákom 1,4 l hranatá
Dóza – sklenená, obdĺžniková, tesniaca, nasadzovacie veko, materiál veka sklo, vhodná do umývačky, objem 1,4 l, rozmery 19 × 10 × 10 cm (V׊×H), v balení veko
5,99 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIDO961
4,6
ORION Maselnička nerez/UH BUTT
Maselnička – materiál nehrdzavejúca oceľ a plast, antikorová a transparentná farba, vhodná do chladničky a vhodná do umývačky, rozmery 8 × 18,5 × 12 cm (V׊×H)
6,79 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIDO537
4,5 22×
Dóza sklo s vrchnákom 1,8 l hranatá
Dóza – sklenená, obdĺžniková, tesniaca, nasadzovacie veko, materiál veka sklo, vhodná do umývačky, objem 1,8 l, rozmery 24 × 10 × 10 cm (V׊×H), v balení veko
5,99 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIDO978
4,9 20×
Lamart LT6003 Dóza obdĺždnik 1.1l Clip
Dóza – plastová, obdĺžniková, tesniaca, veko s klipmi, materiál veka plast, vhodná do mikrovlnnej rúry, umývačky a mrazničky, objem 1,1 l, rozmery 8,6 × 18,1 × 12,5 cm (V׊×H), v balení veko
3,89 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LAMLT288
4,8 10×
Lamart Súprava 3 dóz Can LT6010
Dózy na potraviny – materiál dózy sklo, okrúhla, veko na závit, materiál veka kov, 3 dózy
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LAMNSS05
4,0
BANQUET HOME Coll., 8 ks
Dózy na potraviny – materiál dózy smalt, okrúhla, nasadzovacie veko, materiál veka plast, vhodná do umývačky, 8 dóz
9,79 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BANSM257
4,8 34×
TESCOMA Chladiaci podnos s poklopom DELÍCIA, 34 cm
Podnos – okrúhly, plastový, rozmery 18×34×34mm (V׊×H), poklop, rukoväť a vhodný do umývačky
20,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETS166a

Dózy na potraviny

MixérZdravé a chutné Vianoce bez lepku Vianoce sú sviatkom pokoja, odpočinku a dobrého jedla. Máme pre vás tipy na skvelé bezlepkové tradičné pokrmy, ktoré jednoducho pripravíte so správnymi kuchynskými pomocníkmi a nestrávite zbytočne veľa času v kuchyni. Inšpiráciu na jednoduché a zdravé recepty na...
Skúste si pripraviť svoje obľúbené jedlá doma. Máme pre vás recepty na zmrzlinu, ale tiež aj na maslo, syr alebo napríklad knedle. Ich príprava nie je žiadna veda, ale ak si to aj tak chcete ešte uľahčiť, máme pre vás tipy na domácich pomocníkov od Tescomy, vďaka ktorým...
Zaváranie nie je žiadna veľká veda, ale predsa len je dobré si pripomenúť základné pravidlá vedúce k úspechu. V našom článku vám okrem nich odovzdáme aj užitočné tipy. Vedeli ste napríklad, že sa dá pohodlne zavárať v umývačke riadu?
článokDomáca šunka zo šunkovaru – tipy, triky a recepty Domáca šunka zo šunkovaru je vynikajúca a naviac obsahuje minimum konzervačných látok alebo vôbec žiadne. Záleží len na vás, čo si do šunky pridáte. V našom článku nájdete presný návod, ako si pripraviť domácu šunku v šunkovare. Dočítate sa tiež, aké sú jeho hlavné...
Ukladáte potraviny do chladničky v pôvodných obaloch alebo len tak? Potom určite viete, ako rýchlo strácajú na čerstvosti a dokonca sa kazia. Predĺžte zakúpeným potravinám ich čerstvosť a trvanlivosť vďaka dózam a krabičkám Tefal. Udržia totiž vaše potraviny čerstvé až...
Viac článkov

Dózy na potraviny

V kategórii Dózy na potraviny máme práve teraz na Alza.sk celkom 737 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné dózy na potraviny Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie dózy na potraviny Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie dózy na potraviny Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii dózy na potraviny recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií