AD elektro Star Wars

Diskusia k AEG L 74482 WFLC

AEG L 74482 WFLC - Parná práčka

Diskusia k AEG L 74482 WFLC

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AEG L 74482 WFLC, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AEG L 74482 WFLC ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AEG L 74482 WFLC vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

DOBRY VECER CHCELA BY SOM SA SPYTAT CI MA PRACKA AJ UKAZOVATEL ZOSTATKOVEHO CASU DO KONCA PRANIA DAKUJEM

Dobrý den, je u této pračky automaticky záruka 10let na motor nebo se musí nějak zvlášt doobjednat, napsat do poznámky apod ?

Dobrý den, má tato pračka kontrolu vyvážení nástroje bubnu?

U této pračky je "doprava zdarma" - znamená to zdarma až do bytu (3. patro s výtahem) nebo jen za 1. zamčené dveře?

Kupila som pracku AEG L 74482 WFLC a mam susicku Gorenje, ktora je vacsia a neda sa priamo postavit na pracku. Co robit? Existuje medzikus specialne pre AEG a Gorenje, alebo treba pouzit univerzalny medzikus? dakujem.

Dobrý večer, ráda bych se zeptala, jestli má tato pračka sprchování. Děkuji

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií