AD 1. týden květen P&G boost

Diskusia k ASUS M32CD-CZ027T

ASUS M32CD-CZ027T - Počítač

Diskusia k ASUS M32CD-CZ027T

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS M32CD-CZ027T, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS M32CD-CZ027T ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS M32CD-CZ027T vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Prečo tu je uvedené že zdroj v tomto pc má 500W keď konkrétny model zdroju v tomto pc má 300W?

Prečo tu je uvedené že zdroj v tomto pc má 500W keď konkrétny model zdroju v tomto pc má 300W?

Môžem sa spýtať aké označenie ma táto základná doska?

No ten problém sa vyriešil reštartovaním Biosu.. ale je základná doska na tomto Desktope dostačujúca na túto grafiku? https://m.alza.sk/msi-geforce-gtx-1660-super-gaming-x-d5702197.htm?o=6 Pretože keď zapnem niektorú hru tak mi zamrzne celý počítač a musím ho natvrdo vypnúť.. nepomohlo ani preinštalovanie ovládača na grafiku..

Dobrý deň mám taký problém... Mám túto zostavu a dnes som vymenil grafickú kartu aj so zdrojom.. Grafika: https://m.alza.sk/msi-geforce-gtx-1660-super-gaming-x-d5702197.htm?o=6 Zdroj: Odkaz do neznáma Po nainštalovaní do počítača som ho zapol všetko beží ale nevidím obraz ani na jednom monitore.. skúšal som aj HDMI aj VGA ale bez výsledku.. následne som zapojil stary zdroj aj grafiku aby som odinštaloval stare grafické ovládače ale už mi nenacitalo obraz ani na starých komponentoch.. môžete mi nejako poradiť prosim?

Môžem sa spýtať aka je maximálna frekvencia pre Ramky? 3200 MHz by nemalo robiť problém pri tomto pc? Keď tam je teraz 2331 alebo koľko

Zdravím mám tento počítač a chcem vymeniť grafickú kartu a zdroj ale bohuzial niesom doma a neviem aké ma napájanie základná doska koľko pin... mohli by ste mi prosim poradiť ?

Dobrý den chci se jen zeptat zda tento procesor podporuje Intel VT

Dobrý deň dá sa do toho pc dopnliť usb porty ???? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, jako laikovy se mi zdá že tato sestava má všechno potřebné, abych ji mohl považovat za vynikající při hraní i velmi náročných her. Mýlím se? Mate mě označení sestavy jako kancelářská.

12
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií