AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Asus ZenPad 8 (Z380M) tmavosivý

Asus ZenPad 8 (Z380M) tmavosivý - Tablet

Diskusia k Asus ZenPad 8 (Z380M) tmavosivý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Asus ZenPad 8 (Z380M) tmavosivý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Asus ZenPad 8 (Z380M) tmavosivý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Asus ZenPad 8 (Z380M) tmavosivý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Podporuje tablet funkci usb host, děkuji za odpoved

Dobrý deň,je mozneek tomuto tabletu pripojiť klavesnicu?

Dá se do tohoto tabletu vložit sim karta, kvůli připojení na internet?

Dobrý den,prosím poradíte mi jak přesunout-návod-hry,aplikace z interní paměti na sd kartu,musí se něco někde povolit,nastavit vůbec se mi to nedaří.Děkuji

da sa v tomto tablete nastavit pamatova karta ako sucast interneho uloziska?

V parametroch mate pisane, ze vydrzi 8hodin, ale v popise produktu, je "výdrž batérie až 10 hodín". 4000 mAh by mala byt tych 10h, tak neviem preco vidim 8h aj na inych strankach. Jedna sa o ten isty model, tym som si isty.

Da sa aktualizovat na Android 7 alebo dokonca aj 8?

Dobrý den, proč u tohoto tabletu uvádíte maximální kapacitu paměťové karty 64GB když výrobce ASUS uvádí u tohoto modelu maximální kapacitu 128GB?

Jáký má tenhle tablet BlueTooth

Hezký večer mohu se zeptat zda je tento tablet vhodný pro hry? děkuji

123
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií