PET PET

Diskusia k Calter Vesuv čierno-červený

Zobraziť katalóg
Calter Vesuv čierno-červený - Trekingové palice

Diskusia k Calter Vesuv čierno-červený

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Calter Vesuv čierno-červený, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Calter Vesuv čierno-červený ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Calter Vesuv čierno-červený vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

hmotnost páru uvedeno ale zda je to pár nebo jedna hůl tady není ...

Kde je uvedena ta podle vás jasná informace, že se jedná jen o JEDEN KUS??? Na fotce je jeden kus, ale v popisu je množné číslo "Hole trekingové duralové, maximální délka 140 cm teleskopické, hmotnost páru 520 g" Korektní popis k jednomu kusu by byl HŮL trekingovÁ duralovÁ, maximální délka 140 cm teleskopickÁ, ... Hledám hole, ale s tímhle přístupem ani je, ani nic jiného asi jen tak nakupovat nebudu.

Cena je za pár, alebo kus? Nekorektné a zavádzajúce informácie, toto si zákazníci Alzy nezaslúžia, to ste na tom už tak biedne?

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií