PET AD homeoffice

Diskusia k Cooler Master K380

Zobraziť katalóg
Cooler Master K380 - PC skrinka

Diskusia k Cooler Master K380

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Cooler Master K380, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Cooler Master K380 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Cooler Master K380 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať, skôr ako si ju kúpim, či do tejto skrinky vojde : 1. Základná doska : MSI 970 Gaming. 2. Grafická karta : Palit Ge Force GTX 1050 Tí StormX. 3. Zdroj : LC Power LC600H-12 600 W. 4. Chladič pre procesory : Cooler Master Hyper 212+ EVO. Dopredu Ďakujem za odpoveď.

Ačkoli to nesouvisí s case tak přece. Mám problém mám nový pc a parkrat se už stalo ze se jen tak výška hra poraďte mi prosím.

Dobrý den mám problém mám sestaveny počítač a oni my nepřipojili ten malý vetrak ani to podsvícení dost se mi prehriva nemáte nápad jaký vetrak dokoupit který by se tam vešel?

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať či do tejto skrinky vojde grafická karta Gigabyte GV-RX460WF2OC-4GD. Vopred Ďakujem.

Da sa stiahnut Windows aj bez dvd mechaniky?

Vojde do tejto skrinky chladič na procesory : ARCTIC Freezer Xtreme Rev.2.?.

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií