AD homeoffice PET

Diskusia k Corsair Cooling Hydro Series H75

Zobraziť katalóg
Corsair Cooling Hydro Series H75 - Vodné chladenie

Diskusia k Corsair Cooling Hydro Series H75

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Corsair Cooling Hydro Series H75, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Corsair Cooling Hydro Series H75 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Corsair Cooling Hydro Series H75 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, je možné tento vetrák od Corsair vymeniť za nejaký od Noctuy ?

na kolik GHz se můžu dostat s AMD ryzen 5 2400g do 70 stupňů

Dobrý deň, písal som sem s tým, že pumpa je hlučná. Tak je to teda vhodné na reklamáciu poprípade boli by mi vrátené peniaze, keďže som absolútne nespokojný s týmto chladičom?

Dobrý deň. Mám s chladičom taký problém, že pumpa je dosť hlučná (ide na 12v zo zdroja ako by správne mala) a je hlasnejšia ako moje vetráčiky na 800rpm. Zvuk niečo ako bzučanie bzzzz a je to celkom nepríjemné keď celý PC je tichý a pumpa je počuť na celú izbu a je hlučnejšia ako HDD. Je to vhodné na reklamáciu? Alebo je to normálne? Celkom ma to znervózňuje. Ďakujem

Zdravím. Kúpil som si tento chladič ako nový, posledný kus na sklade. Došiel mi očividne používaný chladič, teplovodivá pasta bola už použitá - roztlačená a suchá, v krabici boli porozsipované veci a chladič bol zaprášený a chýba uchytenie zrejme na 1150 socket! ČO MÁ TOTO ZNAMENAŤ, ŽE SI ZAPLATÍM ZA NOVÝ CHLADIČ A MNE POŠLETE POUŽITÝ????? BUDEM TO RIEŠIŤ.

Zdravím, chcem sa spýtať, či by sa zmestilo toto vodné chladenie do bedne a či je kompatibilné s procesorom. PC: HP Pavilion Elite HPE-500cs

Zdravím chcem sa opýtať, či je kompatibilita s Intel Socket 1151, lebo pri výrobku je udávaný len 1150 a v konkrétnom pc od alzy, je namontovaný (Alza Intel Extreme Masters Champion Top)... Ďakujem

Dobry den, chem sa spytat vodne chladenie Corsair Cooling Hydro Series H75 je navrhnuté pre socket Intel 1150,1155,1156 a chcel by som ho pouzit na základnej doske so socketom Intel 1151. Je možné ho použiť a bude pasovať ?

Dobrý den, jak jsou prosím dlouhé hadičky od bloku k radiátioru. Podle fotek jsou nemožně krátké, pak tedy pro grafické karty snad nepoužitelné. Děkuji, Mirek D.

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií