PET PET

Diskusia k Corsair RM750x

Zobraziť katalóg
Corsair RM750x - PC zdroj

Diskusia k Corsair RM750x

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Corsair RM750x, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Corsair RM750x ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Corsair RM750x vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

pri akej teplote zdroja sa zapne fan v zdroji....zdroj ide pasivne no po par hodinach je teply...preto ma zaujíma pri akej teplote sa spína fan dakujem

zdravím chcem sa spýtať či k tomuto zdroju viem pripojit 3x graficke karty ASUS DUAL GTX1060 O6G ak nie aky zdroj je na to vhodný dakujem :)

Dobry den,vejde se tento zdroj do case fractal design focus g?

Dobrý den, chci se zeptat jestli tento zdroj stačí na 2x gtx 1080 ti a procesor i7 5820k Děkuji

Dobrý deň. Ma tento zdroj prepäťovú ochranu ? Ďakujem za odpoveď.

Dobry den .mam tento zdroj , doteraz vsetko fajn a po 1mesiaci pouzivania nastal problem a neviem ci sa tyka zdroja alebo MB .prve zapnutie ide bez problenu, ale po vypnuti uz nejde zapnut, len blikne na sekundu a vypnute. Po niakej hodinke az dvoch ide opät zapnut. Alebo vecer vypnem a na druhy den ide . Len po vypnuti nejde. Ak by ste mohly poradit ci reklamovat zdroj alebo Mb. Dakujem za 4adu

Pekny den. Mam zakoupeny tento zdroj Corsair RM750x A mam zakladni desku kde je napajeni procesoru na 4 pin zasuvny kabel. U zdroje jsou 8 pin zasuvne a u kazdeho 6 pinu zasuvneho jsou 2 volne 2piny,ale jen jeden jde zasunout a ten druhy je opacny. Mam tedy mit nejakou redukci? Myslel jsem ze to vse zapojim jen ze zdroje. Dekuji moc.

Má tento zdroj záruku opravdu jen 3 roky? U jiného dodavatele jsem viděl prodlouženou na 10 let.

Corsair ponuka zaruku 10 rokov, Alza 3 roky, vychadzam z toho, ze pri kupe cez Alzu nic nevylucuje v pripade potreby moznost reklamovat po troch rokoch priamo u Corsair, spravne?

Dobrý den, je tento zdroj kompatibilní s HP Z620? Díky, JK

12
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií