Alza pre firmy

Diskusia k Dell 40-Pin konektor na HDMI s napájaním a USB

Dell 40-Pin konektor na HDMI s napájaním a USB - Redukcia

Diskusia k Dell 40-Pin konektor na HDMI s napájaním a USB

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Dell 40-Pin konektor na HDMI s napájaním a USB, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Dell 40-Pin konektor na HDMI s napájaním a USB ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Dell 40-Pin konektor na HDMI s napájaním a USB vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, nedavno se mi rozbil nb a koupil jsem u vás nový a ze starého jsem extrahoval monitor který bych chtěl dále využívat jako externí. Moje otázka zní zda máte nějakou redukci z 40 pin konektoru na HDMI nebo VGA a je nejspíš potřeba i 6 pin konektor pro napájení připojit. Děkuji za odpověď

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií