AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Dell Inspiron 13z (7000) Touch zlatý

Zobraziť katalóg
Dell Inspiron 13z (7000) Touch zlatý - Tablet PC

Diskusia k Dell Inspiron 13z (7000) Touch zlatý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Dell Inspiron 13z (7000) Touch zlatý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Dell Inspiron 13z (7000) Touch zlatý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Dell Inspiron 13z (7000) Touch zlatý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, jak je na tom tento produkt s rozlišením přítlaku pro kreslení na monitor? dekuji

Zdravim, uvazujem nad kupou noveho laptopu a tak ma napodlo opytat sa vas ci by ste mi nepomohli s vyberom. Mojou hlavnou poziadavkou je co najvacsi vykon procesora a aspon 8GB RAM. O grafiku mi nejde, staci interna. Rozmer okolo 13", 14". SSD disk minimalne 256GB. uvitam dotikovy displej a podsvietenu klavesnicu, ale sam nie som presvedceny ci to potrebujem. mal by byt tichy a stabilny. cena tak do 900 €. co by ste mi odporucili? za radu vam vopred dakujem. S pozdravom, Marian

Dobry den, Dell Inspiron 13z rada 7000 je prodavan s nainstalovanym Win 10 Home. My potrebujeme Win 10 Pro. Je mozne domluvit takovouto spec dodavku s doplatekem, prosim?

Dobry den, podporuje prosim Dell Inspiron rada 7000 samostatne Touch and Pen? Lze tedy ve Win 10 vypnout dotyky prstem a ponechat jen pero?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně displeje u ultrabooků, jaky je rozdíl mezi dotykovým a multidotykovym? Děkuji. Veronika V.

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií