AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Dell KB-216 čierna SK

Zobraziť katalóg
Dell KB-216 čierna SK - Klávesnica

Diskusia k Dell KB-216 čierna SK

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Dell KB-216 čierna SK, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Dell KB-216 čierna SK ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Dell KB-216 čierna SK vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať, či má táto klávesnica naozaj dlhý ľavý "Shift".

Klávesnica má medzi znakmi 1 až backspace len slovenské popisky, alebo aj anglické znaky &*^$% ? A enter je dvojriadkový? Pýtam sa lebo neviem či je obrázok len ilustračný, alebo skutočný. Predáva alza aj popisky/polepky na klávesy?

dobrý aký napájací prúd je treba na tudle klávesnici? Ďakujem.

Dobrý deň, v reakcii na otázku zákazníka z 12.4.2018 - obrázok stále nebol zmenený - chcem sa spýtať, či je produkt stále dodávaný v layoute nemecko - slovenskom?

Inú fotku máte na hlavnej stránke tohto produktu a inú v detaile.

Zdravím, ma táto klavesnica funkciu anti ghosting?

Zdravím, ma táto klavesnica funkciu anti ghosting?

Zdravím, ma táto klavesnica funkciu anti ghosting?

Zdravím, ma táto klavesnica funkciu anti ghosting?

Dobry den. Na klavesnici co je na fotke nie je vidno ci ma klavesnica slovenský potisk. Napriklad v hornom ciselnom riadku nie su na fotke zobrazene znaky ako š,č,ť,ž,ý,á ... atd

12
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií