PET PET

Diskusia k Gembird DCAM-007 HD

Zobraziť katalóg
Gembird DCAM-007 HD - Kamera do auta

Diskusia k Gembird DCAM-007 HD

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Gembird DCAM-007 HD, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Gembird DCAM-007 HD ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Gembird DCAM-007 HD vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

*

Dobrý den, mam dotaz k popisu kamery. Uvádíte možnost WDR snímání. Zajímalo by mně, zda se jedná o HDR, o novou normu, nebo se stal pouze omylem "překlep"?

Dobrý den, má tato kamerta funkci detekce pohybu? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je ovládání v češtině?

Dobrý den ma tato kamera i nahrávání zvuku??

Mam tuto kameru do auta.Pravděpodobne jsem zamknul tlacitka protoze mi jde kamera jen vypnout zapnout.Po zapnuti kamera automaticky nahrava ale nejde tlacitkem modu prepnout na fotky ani na prehravani zaznamu muze mi prosim nekdo pomoct

Dobry den, lze k teto kamere dokoupit nahradni drzak? Za odpoved predem dekuji

, Kúpil som u vás kameru do auta Gembird DCAM-007 HD (faktúra č. 5160502946). Nikde som sa nedočítal - vo vašich popisoch, ani nikde inde, či je to kamera len na 12V, alebo tiež na 24V. Ja ju potrebujem do autobusu na 24V. Zatiaľ som ju nerozbalil. Potrebujem nutne vedieť, či ju môžem zapojiť na 24V.

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií