PET AD homeoffice

Diskusia k GORENJE GS66260X

Zobraziť katalóg
GORENJE GS66260X - Umývačka riadu

Diskusia k GORENJE GS66260X

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa GORENJE GS66260X, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu GORENJE GS66260X ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k GORENJE GS66260X vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

co vsetko dostenem k mycke, haducu dostanem alebo co mam kupit este?

kde mozem vidiet nazivo v bratislave?

dobry den chci se zeptat v jakem stavu je m,ycka kdyz davate jen 12 mesicu zaruku a zdali jde prpodlouzit?

Dobrý den, má myčka distanční lišty na upravení výšky ovládacího panelu pro vestavbu? Také jsem nikde nenašel rozměry a jejich případné rozmezí ve vztahu k viditelnému ovládacímu panelu. Děkuji

Dobry den, potrebovali bychom delsi vypousteci i napousteci hadici, nez je standardnich 190 a 165cm. Kazdou priblizne o 150cm. Jaka je rada, prosim? Diky.

Dobrý den, obsahuje dolní koš vyjímatelný košík na příbory?

Chci se zeptat zda jde odmontovat vrchní kryt myčky. dekuji

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií