AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k HP Stream 14-ax003nc Snow White

Zobraziť katalóg
HP Stream 14-ax003nc Snow White - Notebook

Diskusia k HP Stream 14-ax003nc Snow White

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP Stream 14-ax003nc Snow White, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP Stream 14-ax003nc Snow White ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP Stream 14-ax003nc Snow White vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, je možnost u notebooku vyměnit eMMC za SSD disk?

je možnosť vymeniť disk v tomto počítači napríklad za ssd?

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je na tomto modelu možné hrát hry jako je třeba the sims 3 a pokud ne tak na jakém notebooku hp by to šlo? Předem děkuji za odpověď !

Dobry den, mam zaujem zakupit Notebook HP Stream 14-ax003nc white a chcem sa spytat ohladom klavesnice, je slovenska? respektive ake znaky obsahuje. Dakujem pekne

Dobrý deň , chcem sa spýtať akú nabíjačku doporučíte pre pripojenie k autu. Vopred ďakujem za odpoveď

Dobry den mam tento notebook cca 3/4 roka a prestalo mi nabijat bateriu. Bateria je nabita na 13% a viac to nejde. Po prejdeni mysou nad toto cislo zobrazi popis ze: Pripojene, nenabija sa. Po odpojeni od siete NTB bezi ale zobrazuje hlaskuo nizkom stave baterie. Co mam robit, da sa to nejako otestovat zresetovat bateriu a pod? Kedze je bateria zabudovana neviem ju jednoducho vymenit. Posielat to zasa niekam do servisu a na mesiac som bez NTB? Dakujem za odpoved.

Dobry den aku SDkartu doporucujete na rozsirenie pamate RAM alebo diskoveho priestoru pre tento Notebook? alebo je lepsie pouzit nejaky miniaturny usb kluc? Dakujem

Zdravím, chtěla bych se zeptat, z jakého roku notebook je. Děkuji.

Dobry den, dojde-li k poškozeni eMMC disku, je nutne vymenit celou zakladni desku???

Je tento notebook určen k vytváření prezentací v powerpoinru??

123
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií