AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Lenovo PHAB 2 Plus Gold

Lenovo PHAB 2 Plus Gold - Mobilný telefón

Diskusia k Lenovo PHAB 2 Plus Gold

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo PHAB 2 Plus Gold, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo PHAB 2 Plus Gold ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo PHAB 2 Plus Gold vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, kupila som u Vas phablet Lenovo Phab 2 Plus. V podstate by funkcie aparametre vyhovovali, ale to, co som nevedela zhodnotit pri nakupe cez internet, ale az ked som zariadenie mala fyzicky v ruke, je jeho velkost. Na ucely mojho vyuzitia je bohuzial 6,4" nakoniec velmi malo. Tovar by som rada vratila a vymenila za iny s podobnymi parametrami a funkciami, v podobnej cenovej relacii, ale podmienkou je display 7-8" + funkcia volania (nie po sparovani s inym mobilnym telefonom, ale samostatne po vlozeni samostatnej SIM karty). Mnoho podobnych tabletov ma slot na SIM a funkcie 4G/4G/LTE, su vsak vyuzitelne len na datove prenosy a ja prave potrebujem 7-8" tablet s moznostou volania. Dakujem vopred za rady a tesim sa na skoru vymenu. Andrea Sec

Aka je frekvencia procesora?

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií