PET PET

Diskusia k Lenovo ThinkPad 65W AC-EÚ

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkPad 65W AC-EÚ - Napájací adaptér

Diskusia k Lenovo ThinkPad 65W AC-EÚ

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo ThinkPad 65W AC-EÚ, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo ThinkPad 65W AC-EÚ ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo ThinkPad 65W AC-EÚ vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň! Je možné použiť tento adaptér pre Lenovo X250?

Dobry den, vedeli by ste mi prosim odporucit adapter na Lenovo Ideapad Y50-70?

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, zda je tento adaptér vhodný pro notebook Lenovo Flex2 14? Děkuji

Dobrý den, zdroj po připojení k T540p je počítačem označen jako slabý a nevhodný pro tento typ notebooku. Nejsem si jist, jestli je to porucha nebo mylná informace v popisu produktu.

Je prosím tento adaptér vhodný pre notebook Lenovo Yoga 2 13"?

Hmotnost? Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda tento adaptér mohu použít pro Lenovo Yoga 720-15, jde mi o lepší přenosnost, ten co mám je docela těžký. Popřípadě nějaký jiný cestovní adaptér.

Dobrý den, svůj notebook T450 jsem lkoupil v Kanadě a nyní po přestěhování zpět do Prahy potřebují český napájecí zdroj. Byl by tento zdroj k mému notebooku vhodný? Nejsem si jist zvlášť kvůli rozdílům v kanadském a českém napětí (110V vs 220V). Prosím dejte mi vědět. Díky

Dobrý den, je to kompatibilní s notebookem Lenovo Z51-70 Děkuji za odpověď

je kompatibilný aj na y700 ideapad?

12
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií