AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Minecraft – Windows 10 edícia

Zobraziť katalóg
Minecraft – Windows 10 edícia - Hra na PC

Diskusia k Minecraft – Windows 10 edícia

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Minecraft – Windows 10 edícia, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Minecraft – Windows 10 edícia ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Minecraft – Windows 10 edícia vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobrý den, chci koupit synovi minecraft. Mám windows 7 home premium 64 bit. Poradíte mi jaký minecraft lze na toto nainstalovat a jestli je instalace jednoduchá, nebo jestli ne je někde nějaký návod?

Dobrý deň chcel by som sa spýtať, môj syn hrá na notebooku Windows 10 Minecraft a chcel by som vedieť akú hernú myš mu mám kúpiť ďakujem

Lze hrat na 2 pc , představa ze kupuji každému dítěti jednu je děsivá ...diky Elir

Dobrý den, vyžaduje hra, aby byl nainstalovan Windous 10?. Děkuji za odpověď T.P.

Dobrý den, takže stačí když mám notebook s Windows 10 a pro odemčení klasického minecraftu mi stačí jen tento kód za 299,- který je tedy úplně stejný jako originál na Microsoft store za 749,-?

Dobrý den jdou tam měnit skiny?

Dobrý deň. Keď balenie obsahuje len kód, odkiaľ si môžem stiahnuť hru? Ďakujem.

je toto originalni minecraft

Dobrý de kde bych si mohl koupit minecraft pro Windows 7 64bit

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kde pak vložit kód jestli přes steam?nebo něco jiného?

12
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií