PET AD homeoffice

Diskusia k MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

Zobraziť katalóg
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan - Notebook

Diskusia k MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den. Je tu určite IPS display ? Lebo na oficiálnej stránke display so 120hz nemá IPS. 120hz display by mal mat TN panel. Skúste to lepšie overiť. Ďakujem za odpoved.

Zdravím. Notebook je označený ako rozbalený. Bol iba rozbalený, alebo bol už používaný a vrátený iným zákazníkom. Ďakujem.

Dobrý den, chci se zeptat jestli bych neměl otlačené zápěstí kvůli výšce notebooku... Našel jsem že má v nejnižším bodě 2,4 cm. Vím že existuje pěnová podložka, ale byla by v tomto případě nutná? Díky za odpověď

Dobry den, zajimalo by me, jestli je ntb zaplombovany, nebo ho muzu bez ztraty zaruky rozdelat a vlozit vlastni SSD, dekuji za odpoved.

A stejně to Alza neopraví.LCD je TN!!!!

Zdravim, je tam volný M.2/PCIe SSD slot?

Dobrý den, uvedený display není IPS, ale TN.

G-sync?

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií