PET AD homeoffice

Diskusia k MSI GTX 970 GAMING 4G

MSI GTX 970 GAMING 4G - Grafická karta

Diskusia k MSI GTX 970 GAMING 4G

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI GTX 970 GAMING 4G, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI GTX 970 GAMING 4G ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI GTX 970 GAMING 4G vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Na tuto zakladnu dosku ASUS M5A97 LE R2.0 bude sediet graficka karta MSI GTX 970?

Dobry den, pred vzse dvoma tzydnami som si u vas zakupil komponenty do PC v hodnote 1000 eur. Bral som to na splatkz cey cetelem. o tzyden na to som vratil monitor a na miesto neho som si yobral druhu graficku kartu, no yistil som ze moj zdroj je len 600w a pre spravnz chod dvoch grafik bz som potreboval 700-750W ..Moja otazka znie ci sa da u vas vratit ten zdroj a vziat si silnejsi (samoyrejme s doplatkom rozdielu) aj ked mi uz ubehla 14dnova lehota vratenia tovaru bez udania dovodu, alebo mam radsej vratit tu druhu GPU (pre nu este plati 14 dnova lehota vratenia tovaru. Za skoru odpoved vopred dakujem.

Dobry den chcem sa spytat ci by tato graf karta isla v zakl doske H55MX-S je to pomerne stara doska ale aj tak sa opytam. Dopredu dakujem za odpoved :)

Dobrý deň, ako je to keď je karta zanovná a čo je na nej iné, inak ako to funguje s dph u takejto karty. +je možné si produkt rezervovať do zajtrajška, pretože až zajtra budem kupovať pc okolo 1000€ a nerád by som zmeškal túto gk za takú cenu. Vopred ďakujem.

Dobrý deň, Dá sa táto karta použiť aj pre Mac mini. Ďakujem

Dobrý den když mám zakladovku MŠI 970 Gaming je tato karta vhodná?

Dobry den chcem sa opytat ci by tato graficka karta sedela na moju zakladnu dosku? ASUSTeK Computer INC. M5A78L-M LE/USB3 (AM3R2)

Mužu tuto grafickou kartu použít na základní deskuMSI Z77A-G43-Z77?

Z jakého důvodu je tato karta rozbalena?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, do kdy je plánována tato sleva, za 6990, pomineme-li vyprodání zásob?

123
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií