PET AD homeoffice

Diskusia k NZXT S340 čierna

Zobraziť katalóg
NZXT S340 čierna - PC skrinka

Diskusia k NZXT S340 čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa NZXT S340 čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu NZXT S340 čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k NZXT S340 čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zmesti sa mi do skrinky bez problemov MSI GTX 1070 GAMING ? dakujem

Dobrý den , dá se do této bedny (NZXT S340) dát dvd vypalovačka ? Děkuji za odpověd.

dobrý den vejde se do skříně MSI Z370-A PRO

Dobrý deň chcel by som sa spýtať či by do tejto case šla nasadiť toto dvd zariadenie:https://www.alza.sk/lg-gp57eb40-cierna-d2418308.htm ????????????????? Ďakujem za odpoveď.

Zdravím - nikde sa neviem dočítať aké parametre majú tie dva 120mm vetraky??? Koľko RPM? Aká je hlučnosť?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak moc je veliká pravděpodobnost je že se mi průhledná bočnice poškrábe. Z jedné recenze jsem vyčetl že se dá ta bočnice i při utírání poškrábat a popřípadě jestli se tomu dá nějak zamezit.. Děkuji

pujde do toho v pohode zakladovka AsRock z370 Extreme4 ?

Dobrý deň chcel by som sa opýtať či sú dostatočne dlhé káble od zdroja corsair vs650?

Dobrý deň akú externú dvd mechaniku by som si mal kúpiť k tejto skrini ? lebo chcel by som ostať pri nákupe aj originál hier s digitalnou formou a aby aj tá mechanika vedela napáliť a inštalovať všetky nové hry, programy atd.

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať koľko je ventilátorov v case?

123...
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií