PET AD homeoffice

Diskusia k OMRON M3 Comfort

Zobraziť katalóg
OMRON M3 Comfort - Tlakomer

Diskusia k OMRON M3 Comfort

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa OMRON M3 Comfort, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu OMRON M3 Comfort ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k OMRON M3 Comfort vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, jaký je prosím rozdíl mezi Omron M3 Comfort a Omron M3 s barevným indikátorem hypertenze. Děkuji

Dobrý den, je mozne predat tento tlakomer aj bez cestovneho puzdra lebo ho nepotrebujem,OMRON M3 Comfort je to kvalitný tlakomer meria presne ak sa vypreda je mozne ho objednat opät, urcite budem chciet tento tlakomer Ak sa uz vypreda tak, že ho nebude mat zaradeny žiadny obchod v ponuke da sa u vas reklamovat, viete som zdravotne postihnuty ,nemozem nikam chodit, ak by som sa vam ozval v pripade reklamacie da sa to riesit aj inac tak ze mi poslete kuriera a on si pride pre tovar.Aka by bola cena kurierom na dobierku, kedy bol tlakomer uvedeny na slovensky trh

Dobrý den, lze k tomuto tlakoměru dokoupit síťový zdroj? Děkuji

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií