PET AD homeoffice

Diskusia k ONKYO LS5200 čierne

Zobraziť katalóg
ONKYO LS5200 čierne - Domáce kino

Diskusia k ONKYO LS5200 čierne

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ONKYO LS5200 čierne, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ONKYO LS5200 čierne ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ONKYO LS5200 čierne vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Jak spárovat subwoofer? Samo se to neudělalo a zmáčknutí tlačítka link taky nepomohlo (stále oranžově bliká).

Dobry den, budou dodavane repraky stacit na ozvuceni pokoje o rozloze cca 25m ctverecnich bez zadneho cleneni a prekazek? Jake je nejlepsi umisteni subwoofru prosim? Dekuji

Dobrý den, je li bezdrátový subwoofer znamená to že se jedná o aktivní subwoofer? Díky

Dobrý den, chápu dobře, že receiver podporuje i internetová rádia?

Dobrý den. Nikde jsem se nedočetl, jaká verze HDMI v LS 5200 je. Jde o to, že bych chtěl verzi 2.0a. Je tam nebo ne? Děkuji.

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií