AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Pozitivní leader

Zobraziť katalóg
Pozitivní leader - Jan Mühlfeit  Melina Costi

Diskusia k Pozitivní leader

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Pozitivní leader, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Pozitivní leader ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Pozitivní leader vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Kniha nelze stáhnout. Javascript skončí s chybou a stahování nezačne.

Dobrý deň Chcel by som sa informovať na stav mojej objednávky nakoľko bola zaplatená ale stále sa nepridala do mojej audioknižnice. Ďakujem za kontrolu obj.

Dobrý den, stále mi nebyla audiokniha přidána do knihovny.

Veľmi neprehľadné. Všade je informácia,že sa to dá stiahnuť - keď robíte nákup. Ale keď chcete už uskutočniť stiahnutie a máte od ALZY i licenčný kód, je to hotová veda. Mail mi prišiel, ale po kliknutí na tlačidlo pre počúvanie píše: ERROR. K postupu som sa svojou vytrvalosťou dostala, ale mám pocit,že tento predajca nestojí o to aby si to zákazník stiahol, ale len kúpil pod peknou reklamou. Skúšala som to stiahnuť na svojom mobile cez internet z paušálu, ktorý si platím - stále načítava stránku n stiahnutie alebo napíše ERROR. Skúšala som to cez PC, tiež veda - aj keď postup vyzerá jednoducho - stále je dáky problém : ERROR. Skúšali to i moji známi, to isté...Konkurencia to má ľahké, proste zaplatíte, príde kód, idete na potrebnú stránku a po zadaní kódu to funguje hneď.Úloha na menej ako 1 min.Z ALZY som sklamaná, nakupujem často,ale po tomto budem radšej u konkurencii. Písala som i na : "napíšte nám" - sú to len 2 dni,ale neprišla zatiaľ žiadna reakcia.Som sklamaná.

Dobrý den, jakou formou je audiokniha zaslána? Paměťová karta, e-mail, CD? Děkuji

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií